Geanina Ilieş e croită să dea uitării trecutul! După ce a plecat de la TV, acum a renunţat şi la brunet: ”Primul meu blond!”

Publicat: 01/12/2016 | 22:23
Geanina Ilieş e croită să dea uitării trecutul! După ce a plecat de la TV, acum a renunţat şi la brunet: ”Primul meu blond!”

Geanina Ilieş e hotărâtă să-şi schimbe total viaţa, dar şi look-ul! După ce a renunţat la TV, fosta ştiristă a trecut la capitolul următor şi le-a dezvăluit prietenilor ei că a renunţat la brunet pentru a se vopsi blond pentru prima dată în viaţa ei.

Geanina Ilieş este hotărâtă să nu lase să-i scape nicio experienţă.După ce a renunţat la TV a simţit nevoia şi unei schimbări de look radicale, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a dat fuga la salon. Fosta ştiristă a renunţat la brunet pentru o nuanţă de blond şi a împărtăşit rezultatele şi întreaga ”aventură” prietenilor ei virtuali, cărora însă le-a cerut să fie îngăduitori cu ea până se obişnuieşte cu schimbarea.
”Na, c-am facut-o si p’asta! Am inteles ca orice femeie de pe pamantul asta ajunge sa fie macar o data-n viata blonda. N-am zis eu, zic cercetatorii! :)) Si aici ma refer la culoare, ca sa ne intelegem. Nu am incercat niciodata, insa hotararea a fost gandita. Gata, ma fac blonda. Bine, n-am zis tare, am zis asa, incet, sa ma aud doar eu! Sunt convinsa ca multe prietene nu credeau ca am s-o fac insa cand am discutat acasa despre „gestul’ meu, mi s-a zis clar: – Fa-te, iubito! Da, e ceva cu varsta asta de 30 de ani. Esti mai intelept :)) mai sigur pe tine. Se spune că femeia la 30 de ani este cea mai interesanta, pentru că încă arată la fel de bine ca la 20, dar nu mai este atât de naivă. Si sa lasam blondele in pace, da! :))  M-a distrat afirmatia asta insa are un sambure de adevar. Ce-i drept echilibrul, siguranţa de sine, înţelepciunea, asumarea defectelor şi transformarea lor în calităţi cam definesc aceasta cifra si in general femeia la 30 de ani, stie domle ce face! Fiti blanzi, nu orice femeie se naste blonda! :)) Zic sa ma lasati sa trec de pragul psihologic pana ma obisnuiesc cu noul look, da?”, le-a spus Geanina Ilieş prietenilor ei virtuali.

Geanina Ilieş s-a vopsit blond
Geanina Ilieş s-a vopsit blond

Citește și...