I-a furat ”amanta” lui Dan Bittman! Am aflat identitatea iubitei secrete a lui Bendeac

Publicat: 14/12/2016 | 00:09

După ce CANCAN.ro v-a prezentat în detaliu întâlnirea romantică care a avut loc între Mihai Bendeac  şi o tânără misterioasă, tot noi, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluim cine este femeia de care actorul era pur şi simplu fascinat. ( SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou! )

Mihai Bendeac  a fost dintotdeauna un tip foarte discret în legătură cu viaţa sa amoroasă, dar de această dată nu a ţinut cont de nimic, ba chiar şi-a dat frâu liber sentimentelor. Indiferent că se aflau într-un loc public, cei doi nu s-au ferit să îşi arate afecţiunea unul faţă de celălalt şi să-şi exprime sentimentele prin diferite gesturi tandre, la un moment dat chiar…intime. ( VEZI AICI TOT MOMENTUL ).

Cei doi nu s-au ferit să-şi manifeste afecţiunea în public. Întâlnirea romantică a fost
Cei doi nu s-au ferit să-şi manifeste afecţiunea în public. Întâlnirea romantică a fost „presărată” cu sărutări, ţineri de mână şi… pipăieli!

Tânăra cu care actorul s-a afişat după o lungă perioadă de timp de când s-a despărţit de Roxana Vancea, se numeşte Beatrice Nagy,  lucrează la o clinică dentară din Capitală şi provine din Cluj Napoca.

Un alt detaliu ce nu poate fi omis, este blonda de la ‘’ia-mă nene’’ a lui Dan Bittman

Dan Bittman este unul dintre craii muzicii româneşti. Chiar dacă a trecut de prima tinereţe si are o relaţie asumată de 23 de ani, în urma căreia au rezultat trei copii, solistul trupei Holograf rămâne un mare cuceritor. În decursul anilor, cântăreţul a fost văzut în preajma mai multor reprezentante ale sexului frumos.

Solistul a ieşit din nou în evidenţă la acest capitol, atunci când în urmă cu un an a fost surprins în compania a două tinere pe care le-a “repezit” până la Constanţa, unde a susţinut un concert şi, din câte se pare, a avut nevoie de companie.

La scurt timp după acest episod, CANCAN.ro l-a fotografiat pe cântareţ alături de una dintre fete, mai exact  de Beatrice. Cei doi au ieşit împreună la un restaurant, iar apoi au plecat spre casă cu maşina artistului. (VEZI AICI)

Anul trecut, blonda ieşea din restaurant şi se urca în maşina lui Dan Bittman.
Anul trecut, blonda ieşea din restaurant şi se urca în maşina lui Dan Bittman.

La momentul respectiv,  Bittman a oferit un răspuns halucinant şi a spus că a vrut să facă o faptă bună, astfel că le-a dus pe fete până la Constanţa, acolo unde avea un cocert, la Teatrul de Cultură din localitate. „Am avut un concert şi fetele au vrut să vina şi ele. Nu ştiu prea multe despre ele, una e manechin, iar cealaltă manager la o clinică”, spunea solistul.

Citește și...