IOANA FLORA, câştigătoarea premiului Gopo la categoria ”Cea mai bună actriţă în rol principal”, fără lenjerie intimă în public?

Publicat: 30/03/2016 | 00:00

Ioana Flora a făcut spectacol la Premiile Gopo, unde a îmbrăcat două ţinute. Două rochii lungi, dintre care una foarte transparentă şi provocatoare.

Ioana a făcut senzaţie cu rochia sa
Ioana a făcut senzaţie cu rochia sa

La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, premiul a fost câştigat de Ioana Flora, pentru rolul Paula din filmul „Acasă la tata” în regia lui Andrei Cohn. Actriţa se află la a treia nominalizare la Premiile Gopo şi la cel de-al doilea premiu din carieră. Actriţa a făcut furori la eveniment nu doar cu premiul câştigat, ci şi cu rochia sa transparentă, care a lăsat la vedere părţi … intime am putea spune. Mulţi s-au întrebat dacă Ioana a purtat sau nu lenjerie intimă, deoarece în imagini lipsa ei este clară. Dacă a avut sau nu… chiloţiei numai Ioana ştie, însă, totuşi, de remarcat şi de remarcat în cazul actriţei este faptul că este una dintre cele mai talentate din generaţia ei şi ne putem mândri cu faptul că avem încă persoane care cuceresc lumea filmului şi a teatrului. Despre lenjeria intimă a Ioanei poate nu mai scriem, însă despre filmele în care va juca în mod cert:)

Ioana a fost cu adevărat o apariţie la Premiile Gopo
Ioana a fost cu adevărat o apariţie la Premiile Gopo

În teatru, Ioana Flora a debutat la Piatra Neamţ, în regia lui Vlad Mugur şi a jucat în teatre de stat, independente sau în spaţii neconvenţionale pentru piese de teatru din Bucureşti şi din ţară.

Premii

2007 – Premiul pentru Cea mai bună actriţă, la Festivalul de la Salonic, pentru rolul din “Pescuit sportiv” (regia: Adrian Sitaru, 2007)

2011 – Premiul GOPO pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din Periferic (regia: Bogdan George Apetri, 2009)

2011 – Premiul Pro Cinema

2014 – Premiul UCIN pentru Cea mai bună interpretare feminină pentru rolul din Déjà Vu (regia: Dan Chişu, 2013)

2014 – Premiul pentru Cea mai bună actriţă la Festivalul internaţional de film de la Aubagne, pentru A long Story (2014, regia Jorien van Nes)

2016 – Cea mai bună actriţă în rol principal, premiul a fost câştigat de Ioana Flora, pentru rolul Paula din filmul „Acasă la tata” în regia lui Andrei Cohn

Ioan Flora, tatăl Ioanei, a fost unul dintre poeţii importanti ai literaturii române de astăzi. Autor al multor cărţi remarcate şi premiate, atât în Serbia, la Pancevo, cât mai ales dupa ce a venit în România, în anii ’90, Ioan Flora a încetat din viaţă la 3 februarie 2005, în modul cel mai tragic, neaşteptat. Se spune că ultimul său volum antum pare unul premonitoriu: se numeşte „Dejun sub iarbă”, o parafrază ironică a titlului celebrului tablou al lui Renoir, „Dejun pe iarbă”.

Eva Stan

Citește și...