”Mitocanul” de la Românii au Talent a rupt tăcerea despre RĂDULEASCA! A povestit în exclusivitate pentru CANCAN.ro momentul care a uluit o Românie întreagă

Publicat: 17/05/2016 | 00:00
”Mitocanul” de la Românii au Talent a rupt tăcerea despre RĂDULEASCA! A povestit în exclusivitate pentru CANCAN.ro momentul care a uluit o Românie întreagă

Cea de-a treia semifinală „Românii au talent” a debutat cu momente uluitoare, un concurent aflat pe scena concursului a reuşit să o şocheze pe Mihaela Rădulescu, după ce a luat-o la mişto în mai multe momente.

Mitocanul de la ”Românii au talent” se bazează mereu pe spontaneitate, la fel a fost şi momentul în care a ’’umilit-o’’ pe Mihaela Rădulescu în semifinală.

Acesta s-a distrat pe seama moldovencelor şi ardelencelor care şofează, însă, el a mers şi mai departe, vizată fiind Mihaela Rădulescu. În show-ul pe care l-a prezentat, Marius i-a făcut un compliment Mihaelei, apoi i-a spus că glumeşte. „Mihaela, eşti frumoasă! Eşti foarte frumoasă”, i-a spus el. „Mulţumesc”, i-a raspuns ea. „Glumesc”, a continuat Marius Gheorghiu imediat, un alt moment a fost când Mihaela a început să numere, Marius continuând ”Măcar cineva care ştie să numere, să facă asta!”.

Marius Gheorghiu a apărut gol pe scenă la preselecţiile ''Românii au talent''.
Marius Gheorghiu a apărut gol pe scenă la preselecţiile ”Românii au talent”.

Marius Gheorghiu a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, că nu a mai dat ochii cu prezentatoarea în culise, după acel moment de pe scenă, dar e convins că a prins foarte bine gluma. Comediantul ne-a mai dezvăluit motivul pentru care a ales să o facă pe ‘’mitocanul’’ cu Mihaela Rădulescu, fiind acuzat de multă lume că a fost uşor agresiv.

‘’Momentul de comedie nu a fost gândit doar în sistemul de stand-up comedy. E vorba de un show de televiziune. Ar fi fost păcat să nu improvizez peste apariţie. Mulţi au spus că am fost uşor agresiv. Eu cred doar că sarea şi piperul sunt necesare în orice mâncare. La fel şi în stand up comedy. Situaţia de la final nu a fost premeditată. Ştiam că Mihaela e o femeie inteligentă. În momentul în care am improvizat şi i-am spus, „Eşti frumoasă!”, nu mă aşteptam să-mi răspundă neapărat. Însă, imediat după ce a spus>, a existat acea secundă în care am raspuns cu (poate) cea mai misogină afirmaţie posibilă -> Sunt sigur că peste patru milioane de oameni care se uitau la ‘’Românii au talent’’, au gândit în două feluri -> sau >

Ceea ce ei nu ştiu este că imediat după afirmaţia mea, am simţit un fior pe şira spinării. Aşteptam ca ea să măture cu mine pe jos. Să fie intrigată. Să mă blameze în faţa tuturor. Îmi asumam dialogul. Mă uitam la gura Mihaelei şi aşteptam cuvintele „Eşti nesimţit! Cum poţi spune aşa ceva despre mine?”. Dar cuvintele astea nu au fost rostite niciodată de Mihaela. Ba, din contră, inteligenţa şi manierele ei şi-au spus cuvântul. I-a plăcut, a zâmbit, a înţeles jocul meu comic iar la final, înainte să ies de pe scenă, m-a felicitat. Iar pentru situaţia în sine am un mare respect pentru „gagica asta” unsă cu toate alifiile’’, a declarat Marius pentru exclusive pentru CANCAN.ro.

Mihaela Rădulescu face parte din juriul ”Românii au talent”, alături de Andi Moisescu, Andra şi Mihai Călinescu. A fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri ElanSchwartzenberg, de care a divorţat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorţului, Mihaela Rădulescu şi-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorţ, a început o relaţie cu Dani Oţil. După despărţirea de Dani Oţil, Mihaela Rădulescu a început o relaţie cu Felix Baumgartner, sportiv şi antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Citește și...