Nici nu zici ca a născut! Cum a ieşit SORE din casă: „Ce mămică superbă! Arăţi minunat!”

Publicat: 01/04/2016 | 15:27
Nici nu zici ca a născut! Cum a ieşit SORE din casă: „Ce mămică superbă! Arăţi minunat!”


Sore (26 de ani) a devenit mămică doar în urmă cu  aproape o săptămână, când a născut-o pe Erin, micuţa care de atunci îi bucură fiecare zi. Deşi noua postură de mămică îi ocupă tot timpul, Sore este mai fericită ca oricând şi nu simte nicio povară atunci când îşi petrece nopţile pentru a o veghea pe micuţa ei.
 

Cântăreaţa a postat o fotografie pe pagina ei de facebook, unde pare mai fericită ca niciodată, zâmbetul iese în evidenţă, chiar dacă oboseala a ajuns la cote maxime.
‘Un zambet obosit este tot un zambet, asa-i?:) Va pup!”. a comentat tânăra mămică.

Sore a acumulat foarte multă oboseală de când a devenit mămică, dar nu se plânge nici o clipă de acest lucru.
Sore a acumulat foarte multă oboseală de când a devenit mămică, dar nu se plânge nici o clipă de acest lucru.

 

Blonda arată foarte bine, deşi a trecut aproape o săptămână de când a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi frumoasă, pe nume Erin. Fanii o laudă şi o felicită: ”Dacă e din tot sufletul nu contează dacă e obosit sau nu.”, ”cel mai frumos zâmbet”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de frumoasa blondă.

Încă nu m-am dezmeticit şi am impresia că trăiesc un vis. S-au făcut deja cinci zile de când adorm şi mă trezesc cu gândul către Erin, pe care o cunosc, o simt, o miros şi strâng la pieptul meu cât de des se poate. Mă trec zeci de sentimente noi, mă simt o mamă leoaică, dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei şi mă minunez că EA e a mea. O făptură atât de gingaşă, cuminte, cu un zâmbet ştrengar, buze groase şi ochi migdalaţi. Mă simt cea mai norocoasă pentru că m-a ales să îi fiu mamă şi abia acum am înţeles ce înseamnă să plângi de fericire, cu adevărat. Iubirea ce o simt acum în mine nu cunoaşte limite. Revin cu povestea zilei în care ne-am cunoscut, cât de curând… (cum fug la papa, nani etc)„, a scris Sore pe blogul său, la câteva zile după ce a născut.

Citește și...