NICO ar vrea să îşi facă operaţii estetice dar… se teme!

Publicat: 18/09/2016 | 00:13
NICO ar vrea să îşi facă operaţii estetice dar… se teme!

Cântăreaţa Nico are foarte mare grijă de aspectul ei fizic, care mai ales pentru o persoană publică este foarte important.

,,Părul meu este foarte rar şi atunci îl ingrijesc la salon mai ales că eu port şi extensii. Am început să mă spăl cu şampon de cal pentru a-l revitaliza. Cu tenul nu am nici o problemă. Am o faţă curată şi aşa a fost mereu. Mai îmi fac diverse gomaje acasă. Folosesc produse româneşti pentru că sunt cele mai bune’‘, spune Nico pentru SPY.

Cum la mare căutare sunt operaţiile estetice şi asta pentru că femeile îşi doresc mereu să schimbe lucruri şi să îşi îmbunătăţească imaginea, Nico ar face şi ea câteva schimbări însă îi lipseşte din plin curajul.  ’’Aş cumpăra o tonă de curaj ca să pot să îmi fac vreo operaţie estetică. Mi-aş pune sâni şi aş mai face cu siguranţă câteva schimbări. Sunt foarte speriată şi când văd că uneori nu toate operaţiie sunt reuşite atunci renunţ definitiv la idee, decât să mi se întâmple ceva mai bine rămân aşa, a povestit Nico. Atunci când are timp cântăreaţa merge la sală şi are grijă la ce mănâncă pentru a combate celulita, care reprezintă problema numărul unu al femeilor. Nico are o fată, Alexandra, în vârstă de 27 de ani de care este foarte mândră, şi care o sfătuieşte pe cântăreaţă în ceea ce priveşte îngrijirea personală. ’’Mi-a recomandat tot felul de măşti de faţă, de păr şi am ascultat-o, a mai completat ea pentru SPY!

Răzvan Sava