Oana Roman cere ajutorul prietenilor ei! ”Sunt o mamă DISPERATĂ”

Publicat: 29/11/2016 | 18:33
Oana Roman cere ajutorul prietenilor ei! ”Sunt o mamă DISPERATĂ”

Oana Roman se foloseşte de notorietatea ei şi a cerut ajutorul tuturor celor care o cunosc. Vedeta a cerut ca mesajul ei să fie răspândit pentru a ajunge la câţi mai mulţi oameni care să o ajute.

Oana Roman are şi ea copil şi înţelege perfect durerea unei mame al cărei copil este bolnav! Vedeta a postat pe o reţea de socializare mesajul unei mămici a cărei fetiţă a fost diagnosticată cu cancer la rinichiul stâng.
”Cazul ăsta m-a impresionat enorm! Poate reuşim s-o ajutăm! Daţi share! Mulţumesc”, a mărturisit Oana Roman, care a şi distribuit mai departe cazul femeii.
Iată mesajul care a impresionat-o teribil pe Oana Roman şi pentru care a cerut ajutor prietenilor ei virtuali:
”Dragii mei prieteni,
Imi cer iertare pentru ca indraznesc sa va tulbur, insa SUNT O MAMA DISPERATA.
Fetita mea draga, iubita mea papusica, in varsta de 2 ani si 8 luni, o fetita atat de dragalasa, vioaie, jucausa, plina de energie, mancacioasa, si care pana la acest moment cumplit nu a fost bolnava decat de 2-3 ori de o raceala usoara care nu a necesitat niciun tratament antibiotic, fetita mea draga, iubita mea, care e atat de dulce, intelegatoare si cuminte a fost diagnosticata acum mai putin de o luna cu nefroblastom la rinichiul stang si a fost operata cu succes pe 11 noiembrie in Turcia pt extirparea rinichiului cu tumora maligna de 10×10 cm.
Am inceput aceasta lupta cumplita cu cancerul iar ea mititica indura tot chinul cu cea mai mare intelegere. Suporta tot si doreste si da dovezi ca LUPTA SA SE VINDECE.

Fetiţa pentru care Oana Roman a cerut ajutorul prietenilor
Fetiţa pentru care Oana Roman a cerut ajutorul prietenilor

A inceput din 24 noiembrie radioterapia si chimioterapia si starile ei sunt cumplite insa le suporta cuminte si increzatoare desi tremura ca un firicel de cate ori cineva o atinge. Lacrimile ii curg dar nu protesteaza, nu refuza, accepta, coopereaza. Doar plange incet si se linisteste repede ca sa treaca sa nu mai simta „Au bica” (doare burtica).
Din pacate lupta ei pentru a se vindeca ar fi zadarnica daca nu am reusi sa platim costul tratamentului chimioterapeutic care se ridica la aprox. 65000 euro. Prof.dr. in chimioterapie copii de la American Hospital din Istanbul ne-a garantat o rata de vindecare de 80%-90% daca parcurge tratamentul complet.
Am platit pt operatie si radioterapie 31.000 euro din bani proprii si donatii de la bunii mei colegi din Alpha Bank.
Pentru Chimioterapie mai sunt necesari 65000 eur pentru tratament complet.
Va rog din suflet daca ne puteti ajuta cu donatii pentru ca sa putem cumpara saptamana aceasta macar jumatate din tratamentul chimioterapeutic adica pentru inca 11 sedinte saptamanale x 2700 euro. Apoi va fi partea a doua de tratament de 12 sedinte care se vor succede la interval de 3 saptamani, si vom mai avea un ragaz de timp.
RO05BUCU1081034493778RON
RO95BUCU1081034493779EUR
Conturi deschise la Alpha Bank Suc.Unirii
Va rog mult daca ne puteti imprumuta cu sume pe care sa vi le inapoiem dupa ce ne vom vinde apartamentul.
Sau poate ne puteti da o sugestie unde am putea sa ne adresam pt.a gasi solutia de finantare pentru costul tratamentului chimioterapeutic.
Este foarte important ca saptamana viitoare joi sa putem achita acesti bani pentru tratamentul chimioterapeutic.
VA RUGAM DIN SUFLET!
NU PUTEM SA I PIERDEM VIATA PE CARE EA SI O DORESTE ATAT DE MULT!
EA SIGUR VA REUSI DAR NOI TREBUIE SA NE FACEM PARTEA!
VIATA ADINEI ANELIS POATE FI SALVATA SI DE VOI, VA IMPLOR GASITI O SOLUTIE!
VA MULTUMESC PENTRU TOT AJUTORUL DE PANA ACUM!
SUNTETI NISTE OAMENI EXTRAORDINARI DE BUNI SI SOLIDARI SI DUMNEZEU SA VA DEA VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE MULTA, MULTA SANATATE!
Cu multumiri care cu greu pot fi exprimate,
Prietena voastra, Ana Maria Mischie”.

Citește și...