”Omul-bormaşină” şi-a schimbat din nou jobul! Ce face acum Tudorel Popa pentru traiul zilnic!

Publicat: 31/10/2016 | 17:24

”Omul-bormaşină”, cum este cunoscut celebrul imitator Tudorel Popa, devenit celebru la ”Românii au talent” a evoluat din punct de vedere profesional! De pe maşina de gunoi, Tudorel Popa a ajuns să lucreze într-o pizzerie pentru a-şi câştiga traiul zilnic!

Acum mai bine de trei ani, Tudorel ”a fost în cărţi” pentru marele premiu de la ”Românii au talent” dar a fost eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs şi a pierdut şansa la marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Ascensiunea lui artistică a intrat într-o perioadă de regres, aşa că Tudorel s-a întors în Tulcea, oraşul în care locuise la o casă de copii, şi s-a angajat gunoier. A plecat apoi în Italia unde a vândut cozonaci într-o băcănie iar acum…face pizza, în comuna Berca, judeţul Buzău. Când nu este ocupat cu aluatul, Tudorel Popa împarte pliante ca să îmbie clienţii să-i calce pragul.

Omul-bormaşină învârte acum aluatul de pizza
Omul-bormaşină învârte acum aluatul de pizza

Este însă nostalgic după celebritate, pentru că nu cu mult timp în urmă, Tudorel Popa i-a încântat pe fani cu mai multe fotografii în care apare în braţele a două femei celebre. 

Tudorel Popa este admiratorul Andreei Antonescu (stânga) şi Lidia Buble
Tudorel Popa este admiratorul Andreei Antonescu (stânga) şi Lidia Buble

Este vorba de  Lidia Buble şi Andreea Antonescu, pentru că „Omul-bormaşină” s-a numărat printre spectatorii concertelor organizate de Primăria Lehliu Gară cu ocazia Zilelor Oraşului, iar îndrăgitul Tudorel nu putea rata ocazia de a avea nişte amintiri frumoase alături de vedetele pe care le admiră. (Gabriel Niculescu)

Citește și...