Prima reacţie a lui Dorin Cocoş după ce a fost filmat cu „modelina” cu un sfert de secol mai tinerică!

Publicat: 17/03/2016 | 19:23

Dorin Cocoş este rezervat în declaraţii în ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă. Omul de afaceri nu a vrut să comenteze nimic pe acest subiect, dar nici iubita acestuia, probabil că cei doi sunt la început şi nu vor ca nimic să le tulbure liniştea.

Dorin Cocoş a trecut peste divorţul de Elena Udrea, de acum trei ani, dar şi peste cel de anul trecut, de Diana Robu şi iubeşte din nou! Şi nu pe oricine, noua iubită fiind cu un sfert de secol mai tânără decât el. 
 

Ultima cucerire a lui Dorin Cocoş este o blondă de 29 de ani, pe nume Raluca Miu, de profesie manechin. Omul de afaceri a scăpat de arest, cât şi de arestul la domiciliu şi poate circula liber prin oraş, să se mândrească cu noua lui iubită.

Pe data de 6 martie, Dorin a fost surprins de paparazzi, fiind prezent la o petrecere privată, însoţit de Raluca. Cei doi au plecat relativ devreme, în jurul orei 20:40, cu un taxi. Galant, fostul soţ al Elenei Udrea, i-a ţinut portiera când blonda a urcat în taxi. Îndrăgostiţii s-au îndreptat către zona Doamna Ghica- Maica Domnului, pe strada Grigore Moisil, taxiul oprind la un bloc vechi, unde probabil locuieşte Raluca sau vreo rudă de-a ei. Când au ajuns la scară, ea a sunat la interfon, iar o persoană le-a deschis.

Omul de afaceri a fost filmat în timp ce intrau în scara blocului, unde probabil locuieşte tânăra. Întrebat de colegul nostru dacă nu doreşte să ne-o prezinte pe iubita lui, aceasta nu a răspuns în niciun fel. Cei doi îndrăgostiţi au fost foarte rezervaţi în declaraţii, nu au vrut sub nici o formă să răspundă la întrebările care le-au fost adresate, ba chiar i-au închis în nas uşa de la scară colegului nostru.


Viaţa amoroasă a milionarului
 

Cocoş a avut o căsnicie destul de mediatizată cu Elena Udrea, de care a divorţat în iunie 2013. Omul s-a aflat la a doua căsnicie, după care a cunoscut-o pe stewardesa Diana Roibu (acum are 27 de ani), la care nu a stat la prea multe discuţii şi după doar două luni a luat-o de nevastă.
În momentul când au început problemele juridice ale milionarului, Roibu s-a evaporat, speculându-se că nu ar fi plecat cu mâna goală şi divorţul s-a terminat la fel de repede ca şi căsătoria. De atunci au fost momente de linişte în viaţa amoroasă a omului de afaceri, până a întânit-o pe Raluca.

 

Anca Toma

Citește și...