Prima reacţie a lui Smiley după ce Sore a născut: “NU POT SĂ DORM!”

Publicat: 28/03/2016 | 17:21
Prima reacţie a lui Smiley după ce Sore a născut: “NU POT SĂ DORM!”

Tânara cântăreaţă Sore a născut, vineri dimineaţă, o fetiţă de trei kilograme care a primit nota 10. Fiind foarte bună prietenă cu Smiley, acesta a vrut să împărtăşească pritenilor virtuali cât este de emoţionat.

Sorina Mihalache (26 de ani), cunoscută sub numele de scenă Sore, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr avocat. Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă, prietenii, dar şi familia au fost emoţionaţi şi au aşteptat cu nerăbdare venire ape lume a bebeluşului.

Micuţa Erin a fost întâmpinată la venirea pe lumea de tătal ei care a aşteptat-o emoţionat, dar şi de cele două bunici ale sale.  

Unul dintre bunii săi prieteni, Smiley, nu a putut fi alături de Sore în ziua când a născut, deoarece nu se afla în ţară, cântăreţul era în Los Angeles. Artistul a postat o fotografie pe Facebook, chiar în ziua când Sore a născut, însoţită de mesajul: ‘’Ce faci când nu poţi să dormi?’’.

Prezentatorul emisiunii ‘’Românii au talent’’ a vaut o noapte grea, acesta nu putea să adoarmă şi a solicitat prietenilor virtuali câteva idei. Unul dintre fani i-au sugerat aristului să spună o rugăciune, însă nu ştim dacă i-a urmat sfatul.

Sore este o cântăreaţă de succes, melodiile ei fiind apreciate de public. Cântăreaţa a făcut parte din trupa Lala Band şi a jucat în serialele ‘’Pariu cu viaţa’’ şi ‘’O nouă viaţă’’, ceea ce a propulsat-o în cariera artistică.

Citește și...