RALUCA PASTRAMĂ a dat din casă! Ce spune soţia lui PEPE despre un al treilea copil: ,,Eu dintotdeauna mi-am dorit…‘’

Publicat: 07/09/2016 | 09:14

Raluca Pastramă se consideră o femeie împlinită, deoarece are un soţ extraordinary, care o iubeşte, atât pe ea, cât şi pe cele două fetiţe pe care le au împreună. Chiar dacă Pepe este tot timpul plecat, soţia lui se descurcă de minune cu creşterea micuţelor.

Chiar dacă face faţă celor doi copii pe care îi are, soţia lui Pepe recunoaşte că este greu şi nu ştie dacă s-ar mai încumeta la un al treilea copil, încă se mai gândeşte la acest lucru.

Soţul meu este cel mai bun soţ de pe faţa pământului. Toate melodiile pe care le cântă le cântă cu gândul la mine, din acest motiv sunt foarte pasionale. Suntem nişte părinţi experimentaţi, avem două fetiţe, cu doi copii viaţa este frumoasă, dar e şi greu.

Pepe este totul timpul plecat, dar eu fac faţă. Atâta timp cât esti dedicat copilului tău, faci faţă. Părinţii şi familia ne ajută.

Deocamdată suntem foarte fericiţi aşa cum suntem. E bine aşa. Eu dintotdeauna mi-am dorit doi copii, acum nu stiu, poate peste vreo 10 ani. Nu ştiu dacă o să îl mai facem pe al treilea. Vom vedea”, a declarat Raluca Pastramă.

 

Citește și...