SCANDAL! Nemulţumită de bustul lui IURIE DARIE, ANCA PANDREA tună şi fulgeră

Publicat: 04/04/2016 | 09:37
SCANDAL! Nemulţumită de bustul lui IURIE DARIE, ANCA PANDREA tună şi fulgeră

Anca Pandrea este foc şi pară pe inginerul care s-a ocupat de turnarea în bronz a bustului lui Iurie Darie, şi spune că-l va da pe acesta în judecată. Ea susţine că materialul folosit nu a fost de cea mai bună calitate.
 

Pandrea a declarat că vrea ca inginerul să-i returneze banii pentru a reface bustul lui Iure Darie.  „ Am apelat la specialişti pentru o expertiză de specialitate asupra bustului executat de inginerul Andrei Bălan. Am dus obiectul la sediul firmei de expertiză şi personalul specializat a luat probe de material din trei părţi diferite. Rezultatul a venit în câteva zile şi din buletinul de analiză rezultă clar că aliajul folosit nu respectă normele. Mi-a trimis o scrisoare în care îmi cere să rezolvăm totul amiabil, fără avocaţi. Ar vrea să refacă lucrarea fără să-mi mai ceară niciun ban în plus, iar eu să renunţ să-i mai cer banii înapoi.

Anca Pandrea vrea să refacă bustul lui Iurie Darie
Anca Pandrea vrea să refacă bustul lui Iurie Darie

Dar nici nu mă gândesc să mai am încă o dată încredere într-un om care m-a furat deja şi a încercat să-mi vândă altceva. Vreau imediat toţi banii înapoi pentru a reface bustul lui Iura la altă turnătorie din ţară. Dacă refuză să-mi returneze suma până la ultimul leu, rezolvăm la tribunal. Acum am toate dovezile că m-a înşelat”, a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro. Andrei Bălan spune că a respectat toate cerinţele şi normele şi că nu a avut profit de pe urma lucrării.

 

Citește și...