Şerban Huidu, schimb acid de replici după ce s-a enervat că a rămas blocat în trafic în drumul spre munte: ”Amice, eşti dobitoc!”

Publicat: 01/12/2016 | 17:17
Şerban Huidu, schimb acid de replici după ce s-a enervat că a rămas blocat în trafic în drumul spre munte: ”Amice, eşti dobitoc!”

Şerban Huidu a ţinut să-şi manifeste public nemulţumirea faţă de traficul infernal care s-a format în drum spre munte. Imaginea şi mesajul postate de realizatorul TV au stârnit revolta prietenilor acestuia, care au ţinut să-i reamintească de tragedia provocată de el în urmă cu 5 ani, când trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Şerban Huidu a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu o coloană de maşini. Vedeta le-a explicat prietenilor că a parcurs mai puţin de 20 de km în 20 de minute, din cauza faptului că nu există autostrăzi.
”2 ore pentru mai putin de 20 de kilometri. Romania sufocata. Fara autostrazi ca traficul nu are nevoie de ele. Asa zicea unul Basescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu usurinta”, a scris Şerban Huidu pe o reţea de socializare.
Un prieten virtual a ţinut să-i reamintească accidentul auto cauzat de el, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa: ”Mai bine aşa. Ma refer ca mergeti cu 5 km./h. Abia nu mai ii omorati si pe altii. Stiu, esti pasager. Vechile metehne nu se uita. Iti aduci aminte… 2011…3 oameni. Rusine, mai bine te abtineai si nu mai faceai postarea. Sper ca ai personalitate si bun simt sa nu o stergi. La postare ma refer”.
”4 ani… au fost 4 judecatori. Unul in prima instanta si 3 la apel. Daca nu cumul de infractiuni…nu esti beat, ai carnet etc, accidentele nu se pedepsesc cu executare ca s-ar construi o parnaie pe an! «Amice….esti dobitoc!»”, a răspuns Huidu replicii acide venite de la fan.

Mesaju postat de Şerban Huidu
Mesaju postat de Şerban Huidu

Citește și...