Situaţie tensionată între Andreea Marin şi sotul ei, Tuncay, la restaurant! Vedeta era destul de încordată

Publicat: 01/04/2016 | 14:27
Situaţie tensionată între Andreea Marin şi sotul ei, Tuncay, la restaurant! Vedeta era destul de încordată

După ce soţul Andreei Marin a fost văzut în compania  asistentei sale blonde, fiindu-i şofer turcului, Andreea este foarte vehementă cu soţul ei. Cei doi au ieşit să ia masa la un restaurant, dar turcului nu prea i-a picat bine, fiind ''mustrat'' de ''Zâna Surprizelor''.
 

În urmă cu aproape o lună, Tuncay a fost văzut într-un centru comercial din Capitală alături de o blondă misterioasă. Tânăra, cu un tatuaj bizar în dreptul genunchiului părea destul de apropiată de medicul turc.

După câteva zile, soţul Andreei şi blonda au fost văzuţi din nou în public împreună, de această dată erau la un restaurant din zona Primăverii, Andreea a ţinut să precizeze că fata respectivă este asistenta soţului ei, totodată şi prietenă de familie. Petrec foarte mult timp împreună, deoarece turcul a rămas fără permis şi ea îl ajută cu maşina în această perioadă.
Andreea şi soţul său au luat masa la un restaurant, dar situaţia părea destul de tensionată, zâna era destul de serioasă, gesticula vehement către soţul ei, care părea destul de liniştit şi cuminte, încercând să-şi vadă de treabă, umblând pe telefon.

Andreea  a revenit pe micile ecrane alături de soţul ei

Andreea Marin a revenit pe micile ecrane alături de soţul ei, medicul turc.
Andreea Marin a revenit pe micile ecrane alături de soţul ei, medicul turc.

Andreea Marin a vrut să le arate tuturor că are o căsnicie fericită şi a făcut acest lucru într-un mod inedit. Vedeta a apărut în cadrul emisiunii „Preţuieşte viaţa”, alături de soţul ei, Tuncay.
Vedeta l-a prezentat tuturor pe soţul său, medicul Tuncay Ozturk, alături de care şi-a găsit liniştea. “Un dar de înţelepciune şi experienţe, sfaturi bine documentate, interviuri cu idei benefice şi inspiraţie, pentru ca tu să simti că viaţa merită trăită frumos şi demn la orice vârstă!”, spunea vedeta despre emisiunea pe care o realizează.

Citește și...