SORE arată demenţial la nici trei săptămâni după ce a născut! Imaginea care i-a făcut pe fanii artistei să dea câteva mii de like-uri

Publicat: 13/04/2016 | 10:49

Sore a devenit pentru prima dată mamă pe 25 martie anul acesta, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet. Artista îşi petrece tot timpul cu fiica sa Erin, dar are grijă şi de siluetă în acelaşi timp.

La nici trei săptămâni de la naştere, Sore arată atât de bine, încât nici nu zici că a adus pe lume un copil de curând. În timpul sarcinii s-a îngrăşat,  însă în jur de 15 kilograme. Normal şi sănătos, orice gravidă trebuie să se îngraşe până în 10 kilograme, iar Sore nu a fost departe de standard. Din fericire, vedeta a fost mai norocoasă, căci sunt femei care ajung să cântărească chiar şi cu 30 de kilograme în plus.

Imaginea din stânga este după naştere, iar cea din dreapta înainte de a veni pe lume Erin
Imaginea din stânga este după naştere, iar cea din dreapta înainte de a veni pe lume Erin

” Bineînţeles că m-am îngrăşat. Dar, la fel de bine am şi slăbit, astfel încât acum, la două săptămâni de la naştere am mai puţin cu 10 kilograme. Restul se vor duce, sper eu, la fel de uşor, pentru că alaptez, mănânc foarte sanatos şi de îndată ce voi avea voie, voi face şi sport”, declara ea în urmă cu o săptămână, pentru CANCAN.ro.

Sorina Cătălina Mihalache, cunoscută drept Sore, este o actriţă de televiziune, dansatoare şi cântăreaţă română de muzică pop şi pop-rock cu influenţe de electro funk. Ea a  a interpretat personajul Sara Năstase din serialul muzical „Pariu cu viaţa” de la ProTV.

Citește și...