„Stau pe bară!“ SIMONA TRAŞCĂ e disperată! Suferă că nu a mai făcut dragoste de….

Publicat: 27/05/2016 | 13:43

Una dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz-ul autohton a avut un moment de sinceritate, joi seară, atunci când a mărturisit că nu a mai avut relaţii intime de ceva vreme, dar şi că suferă din această cauză.

Simona Traşcă a mers, joi seară, la „Agentul VIP“, emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars, acolo unde s-a plâns că îi lipseşte extrem de tare să facă dragoste şi că nu a mai făcut acest lucru de ceva vreme. Mai mult, blonda a povestit şi care a fost motivul pentru care nu a avut voie să facă absolut deloc sex. Dacă nu aţi ghicit deja, are legătură c-o intervenţie estetică la care Simona Traşcă a fost supusă, atunci când a les să îşi opereze, respectiv, mărească posteriorul.

Cum a avut acest vis de ceva vreme, blonda nu a avut ce face şi s-a conformat indicaţiilor primite de la medicul estetician. „Doare ca o febră musculară foarte puternică. Am început să ies din casă, am condus. Într-adevăr, ţin un colant, corset, pe care l-am dat jos acum în emisiune, în rest l-am ţinut permanent în afară de duş. Două săptămâni nu am avut să fac dragoste. Am deja o lună şi ceva de când stau pe bară şi am voie acum că este antiinflamator şi face bine să faci dragoste. Sunt foarte mulţumită de operaţia asta şi mi se pare o idee super“, i-a povestit Simona Traşcă lui Cristi Brancu, în emisiunea acestuia.

Citește și...