Surpriză de proporţii pentru ANDREEA MARIN! Vedeta nu s-a putut abţine:,,Am plâns…’’

Publicat: 19/11/2016 | 13:05
Surpriză de proporţii pentru ANDREEA MARIN! Vedeta nu s-a putut abţine:,,Am plâns…’’

Andreea Marin se află într-o perioadă dificilă din viaţa sa, vedeta este plin proces de divorţ cu soţul său, Tuncay Ozturk, de care vrea să se separe. Vedeta a recunoscut că îi este greu şi încearcă să se focuseze mai mult pe proiectele de care se ocupă.

,,Zâna surprizelor’’  a avut parte recent de o surpriză, pe care i-a făcut-o chiar fiica sa, Violeta. Vedeta a fost tare emoţionată şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Fiica Andreei Marin i-a pregătit o surpriză mamei sale, care a emoţionat-o foarte tare.
Fiica Andreei Marin i-a pregătit o surpriză mamei sale, care a emoţionat-o foarte tare.

,,Buna dimineata! Deschid ochii si imi amintesc, fiindca am inima plina: aseara am plans de fericire! Eram tare obosita dupa o saptamana grea, de obicei seara ma joc cu fetita mea sau gatim ceva impreuna sau petrecem timpul altfel una langa cealalta, aseara insa i-am spus: „Mami, te superi daca ma asez putin in pat, sunt tare obosita si simt nevoia sa stau putin intinsa? Vii si tu cu mine?” Ea imi raspunde: „Stai linistita, mami, eu am ceva de facut, ma descurc singura.” A coborat, a cantat putin la pian, apoi o auzeam trebaluind ceva la bucatarie. ” Ti-e foame, mami, te ajut cu ceva?” Raspuns negativ, asigurari ca nu e nevoie, sa stau linistita in pat, ca vine si ea, impreuna cu pisica. Suna telefonul, ceva legat tot de munca, raspund… deodata, Violeta baga capul pe usa: „Mami, inchide te rog, e important! ” Nu pot inchide chiar imediat, dar scurtez convorbirea. Ea, mosmondind ceva dincolo de usa: „Ai terminat?” O asigur ca da si ma si mir de ce sta de cealalta parte a usii. Apoi intra cu emotie in glas si in priviri, cu sortul meu de bucatarie asezat de parca era o rochie pentru ea pana in pamant, cu tava frumos aranjata in maini… mi-au dat lacrimile imediat … ” Mami, ti-am pregatit o surpriza, ca sa te simti mai bine… iarta-ma, am cam stricat toata painea ca sa pot modela inimioara din mijloc, dar sper sa iti placa… am pus si un servetel asortat violet cum iti place tie si ti-am facut si un ceai de fructe fara zahar, asa cum bei tu… si ma duc sa iti aduc si o cana cu lapte cald cu cereale, am auzit ca e bun sa te linistesti daca esti prea obosita… sa stii ca in toate am pus si un ingredient secret: multa iubire… ” Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am ras si am plans de fericire in acelasi timp, stiu ca nu exista iubire mai mare si mai adevarata pe pamant… Sa aveti un weekend plin de iubire!’’, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Citește și...