Ţi-l aminteşti pe CRISTIAN GOG, mentalistul care a câştigat Românii au Talent? Ce s-a ales de magicianul care a ţinut România fără suflare?

Publicat: 27/06/2016 | 10:13
Ţi-l aminteşti pe CRISTIAN GOG, mentalistul care a câştigat Românii au Talent? Ce s-a ales de magicianul care a ţinut România fără suflare?

Cristian Gog a ajuns în atenţia publicului român, în 2012, atunci când a câştigat marea finală show-ul Românii au talent de la Pro TV, reuşind să-i convingă atât pe juraţi, cât şi pe telespectatori, că el merită marele premiu.
 

La patru ani de la acel moment, Cristian Gog a dispărut din mass-media, dar viaţa lui merge înainte, iar pasiunea care i-a adus celebritatea în picioare, chiar dacă nu mai apare la TV. „M-am concentrat pe ceea ce sunt eu specializat şi anume evenimentele corporate. Chiar în timpul festivalului am avut 2 evenimente semnate încă de anul trecut, drept urmare am lipsit câteva zile, dar acest lucru nu a fost o problemă pentru că partenerii mei au fost prezenţi. Săptămâna trecută spre exemplu, datorită faptului că şi în acest an am semnat parteneriate pe termen lung cu o serie de evenimente în toată ţara, am participat la mai multe conferinţe prin ţară (chiar aceste răspunsuri le scriu în timp ce mă îndrept spre Poiana Braşov, aici particip mâine un eveniment corporate). Deci agenda evenimentelor corporate este destul de încărcată, ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că, nu-i aşa, ce alt sentiment poţi să experimentezi în momentul în care vezi că munca ta, pasiunea ta, este apreciată?!”, a spus el pentru Ziarul Ring.

Fiul lui îi calcă pe urme
Cea mai mare bucurie a lui Cristian este faptul că fiul său cel mare îi calcă pe urme şi este pasionat de magie. „Soţia şi copiii (avem 2 băieţi) sunt bine, mulţumesc. Mă bucur de suportul şi înţelegerea lor când sunt plecat, vă daţi seama cât îmi e de greu să lipsesc aşa de mult de lângă ei.

Cristian Gog alături de familia sa
Cristian Gog alături de familia sa

Băiatul cel mare, ori de câte ori mă vede că mă pregătesc de spectacol, mă imită, şi mă cheamă în sufragerie unde susţine câte un spectacol de magie, spectacol în care îşi foloseşte jucăriile pe post de recuzită. Soţia şi fratelel lui mai mic sunt nelipsiţi de la aceste spectacole, spectacole care se perfecţionezează zi de zi”, a mai spus el.  În ceea ce priveşte planurile de viitor, Cristin este foarte optimist. „vreau să demarez mai multe proiecte care să schimbe viaţa oamenilor în bine. În ultima perioadă am tot mai multe solicitări pentru public speaking, diferite training-uri şi chiar coaching”, a încheiat el.