Tudy L…Ionescu loveşte din nou. De la sexul solitar la webcam, fostul iubit al Oanei Zăvoranu a ajuns pe listele de vot

Publicat: 27/04/2016 | 10:38

Devenit celebru acum patru ani cand se masturba în faţa camerei de filmat, în repetate randuri, cu gandul la Oana Zăvoranu, Tudy, pe numele său real Tudor Ionescu, nu renunţă la visul de a face carieră în politică. Din paginile tabloidelor, Tudy a ajuns pe buletinele de vot de la alegerile locale din Capitală!

Tudor Ionescu este membru în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, şi figurează pe locurile eligibile pentru Consiliul General al Capitalei. Mai exact, într-o poziţie fruntaţă, pe locul 5. Potrivit stiripesurse.ro, Sorin Câmpeanu a intrat în această cursă doar pentru a trage în sus lista de consilieri ALDE. Ulterior, Sorin Câmpeanu s-ar putea retrage din funcţia de consilier general şi norocul lui Tudy devine şi mai mare, acesta va fi numărul 4 al consilierilor ALDE, un loc care, conform tuturor sondajelor din acest moment, îi va garanta un fotoliu călduţ de consilier general. Naşul lui Tudy este chiar Călin Popescu Tăriceanu, fost coleg de facultate cu tatăl său.

Acum patru ani, Tudy a făcut furori în paginile tabloidelor, dar şi pe net, în ipostaze necenzurate. Tudy a trăit o poveste de dragoste cu Oana Zăvoranu, pe ultima sută de metri a căsniciei acesteia cu Pepe, iar atunci când muzicianul a aflat că Oana l-a înşelat cu Tudy, a divorţat. Relaţia lor nu a fost foarte lungă, dar deosebit de intensă. Atât de intensă încât Tudor, care de pe atunci aspira la o carieră politică, în calitatea sa de student la SNSPA, se masturba in faţa camerei web şi în oglindă cu gândul la febleţea lui, fără să uite să-i facă, în acelaşi timp, şi dedicaţii ”speciale”. „Vrei sa ma umplu de sperma baby? Sau vrei să o lipesti pe oglinda asta? Ce bună e (sperma n.r)! E mai bună să o gust de pe buzele tale! Oglinda asta care ne-a vazut cum ne f****m… Baby, cât de dor îmi e de tine să te simt adânc Şi caldă! Oh, Oana. „, sunt doar câteva dintre vorbele spuse printre gemete de fostului iubit al Oanei Zăvoranu, chiar înainte ca acesta să ejaculeze pe oglinda imensă.

Nu s-a gândit însă că filmuleţele cu pricina vor deveni publice, iar el va ramane, ulterior, în memoria electoratului drept Tudy L… Sau ”Uigabal”, cuvântul de ocară spus invers de Pepe, rănit în mândrie întrucât din cauza lui a pierdut-o pe Oana..

De asemenea, este cunoscut faptul că Tudy a fost membru PNL din 2008, atunci când şi Călin Popescu Tăriceanu era în acest partid. Ulterior, a făcut un stagiu la un europarlamentar al PNL, Cristian Buşoi (2009-2010) şi apoi la Norica Nicolai. Tudor Ionescu este absolvent al Facutăţii de Ştiinţe Politice şi are un master la Bruxelles. În 2013, potrivit site-ului romaniacurată.ro, el a dat şi examenele de admitere în Corpul Diplomatic şi Consular al României, însă fără succes. În 2014, Tduy s-a gândit totuşi să revină în politică. Aşa că a participat la campania pentru europarlamentare a lui Mircea Diaconu, iar, în cele din urmă, s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu – ALDE, unde este responsabil la ALDE de relaţiile externe ale partidului. (Gabriel Niculescu)

Citește și...