Tuncay Ozturk, întreţinut de Andreea Marin? ”Zâna” s-a săturat de povestea înşelatului şi dezvăluie motivul real al despărţirii de turc

Publicat: 08/12/2016 | 09:18
Tuncay Ozturk, întreţinut de Andreea Marin? ”Zâna” s-a săturat de povestea înşelatului şi dezvăluie motivul real al despărţirii de turc

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk a ajuns la final după numai trei ani. Dacă la început a spus că nu va vorbi despre motivele divorţului şi a lăsat să se speculeze că ar fi fost înşelată, ”Zâna” începe, încet-încet, să spună ce s-a întâmplat cu adevărat între ea şi fostul soţ.

Andreea Marin i-a declarat război lui Tuncay Ozturk atât pe reţelele de socializare, cât şi în instanţă. ”Zâna” a spus că nu o să vorbească, însă tăcerea pare să o sufoce şi începe să dea cărţile pe faţă.
S-a zvonit că ar fi fost înşelată de turc, însă vedeta s-a săturat de povestea asta şi încet – încet transmite în spaţiul public mesaje prin intermediul cărora transmite faptul că s-a simţit folosită financiar de fostul soţ.
De curând, Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un colaj de fotografii. Într-una dintre imagini sunt surprinse două palme în care sunt o mulţime de monede şi din care curg picături de sânge, care omoară floarea ”gândirii”. Cea de-a doua poză este similară, numai că în căuşul mâinilor sunt cărţi, din care se scurg picături de apă, care dau viaţă florii. Mesajul transmis de ”Zână” pare să fie că oamenii care-şi ghidează acţiunile pentru bani, ajung să fie orbiţi şi să-şi distrugă viaţa, în timp ce cei care aleg să înveţe îşi vor clădi un viitor roditor.

Andreea Marin o nouă aluzie la divergenţele financiare apărute în viaţa de cuplu cu Tuncay Ozturk
Andreea Marin o nouă aluzie la divergenţele financiare apărute în viaţa de cuplu cu Tuncay Ozturk

Metafora nu este întâmplătoare, având în vedere că ”Zâna” l-a dat în judecată pe Tuncay chiar dacă ar fi putut divorţa la notar, semn că cei doi au de împărţit mai mult decât un act de căsătorie. Mai mult decât atât, Andreea Marin a mai transmis un mesaj prin care-l acuză pe fostul soţ că a fost orbit de bani: „Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul «onoare», inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti «iubire» , te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot, si doar atat”.

Citește și...