Uite ce fac juraţii de la ”Next Star” când nu sunt la televizor! Cum se împart CRBL şi PEPE între filmări şi familie

Publicat: 23/04/2016 | 23:34
Uite ce fac juraţii de la ”Next Star” când nu sunt la televizor! Cum se împart CRBL şi PEPE între filmări şi familie

CRBL, Pepe, Alina Eremia şi Dorian Popa sunt cei patru juraţi la emisiunea ‚’’Next Star’’ de la Antena 1. Ce fac ei, însă, în timpul liber, în care uită că sunt persoane publice, ce le place şi ce nu, vedeţi mai jos.

Dorian Popa a devenit cunoscut după ce a jucat în serialul ‘’Pariu cu viaţa’’ şi a cântat în trupa ‘’LalaBand’’. După ce trupa s-a destrămat, Dorian a început o carieră solo. Una dintre cele mai cunoscute melodii fiind ’’Bună, ce mai zici?’’, o colaborare cu Ruby. Atunci când nu filmează pentru emisiunea „Next Star”, unde este unul dintre cei patru juraţi, sau nu este în studioul de înregistrări, Dorian este un tânăr simplu care se bucură de viaţă, fără pic de fiţe de vedetă. ’’Până la ora 12:00 sunt la birou unde lucrez la afacerea mea cu haine şi proiectele pe care urmează să le lansăm. Merg la sală, iar apoi mă duc la studio pentru repetiţii. Seara mă găseşte alături de iubita mea şi cele două pisici’’, ne-a spus Dorian. Cântăreţul bea mult lapte, aproape un litru şi jumătate pe zi. “Îmi prepar shake-ul pentru sportivi cu lapte, mai beau şi lapte cu cereale, consum lapte foarte mult şi îmi place foarte mult.”, spune juratul. Cu toate că a fost deseori cuplat de multă lume cu colega lui din LalaBandi şi actuala colegă de juriu, Alina Eremia, Dorian trăieşte de trei ani o relaţie pe nume Claudia, fostă absolventă de A.S.E. şi pasionată de design vestimentar.

Alina Eremia, singura femeie din juriul ‘’Next Star’’, a debutat în muzică încă de la vârsta de cinci ani, în urma participării la concursul ’’ Abracadabra’’ a obţinut locul 3. În 2011, a cunoscut succesul cu trupa ‘’LalaBand’’, lansată în serialul ‘’Pariu cu viaţa’’, difuzat la PROTV. Fiecare membru al formaţiei a pornit pe drumuri separate. Alina a scos piesă după piesă, iar fiecare melodie a devenit în scurt timp un hit. Şi cum să te menţii în vârf nu e deloc uşor, ea este mereu o persoană ocupată. La ora 8:30 cântăreaţa ia micul dejun, apoi îşi face antrenamentul de dimineaţă. Imediat după, merge la studio unde repetă mai toată ziua. ’’Ce îmi place mie este că zilele mele sunt diferite’’, ne-a spus Alina care este foarte apropiată de părinţii ei. ’’Încerc să mă văd zilnic cu părinţii mei’’, ne-a mai spus cântăreaţa. De câteva luni ea şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Edi, care lucrează la o multinaţională. Alina este foarte discretă privind relaţia ei, pentru că cei doi sunt încă la început. Pe larg, găsiţi toate informaţiile despre vedete în revista Ciao!

 

CRBL are o viaţă activă şi încearcă să facă faţă cu brio programului încărcat. Spune că este matinal şi că nu îi ajung 24 de ore dintr-o zi să facă tot ce vrea. ’’Mă trezesc la şapte dimineţă şi fug să o duc pe fiica mea, Alessia la şcoală. Apoi mă duc la studio unde stau până seara. Am foarte mult de muncă. Pregătesc proiecte noi şi sper să fie totul bine pus la punct’’, ne-a spus CRBL. Pentru a fi în formă merge des la sală unde se antrenează câteva ore, iar mai apoi acasă pentru a fi alături de soţia si fiica lui. Juratului de la ’’ Next Star’’ îi place să meargă cu soţia şi cu fiica lui, la cumpărături, cântăreţul fiind, de altfel, un familist convins. CRBL a devenit cunoscut în anul 2000, atunci când a debutat în trupa Simplu, trupă care s-a bucurat de un mare succes. După aproximativ şapte ani, atunci când trupa s-a destrămat, a decis să-şi înceapă o carieră solo. A colaborat cu mai mulţi artişti, iar una dintre cele mai cunoscute piese ale lui este ‘’K-BOOM’’, o piesă veselă inspirată din viaţa cântăreţului. S-a căsătorit pentru prima oară la 20 de ani cu o tânără pe nume Andreea de care a divorţat şapte ani mai târziu. Cântăreţul şi-a refăcut viaţa, iar în 2008 s-a căsătorit cu Elena, pe care a cunoscut-o la emisiunea ‘’Dansez pentru tine’’, unde el era concurent, iar ea, coregrafa lui. Cei doi se iubesc foarte mult, iar împreună au o fetiţă pe nume Alessia.

Pepe este plin de viaţă, e mereu pus pe şotii, indiferent dacă uneori se luptă din greu să mascheze oboseala. Este cântăreţ, jurizează emisiunea ’’Next Star’’, iar în timpul liber se declară un familist convins. Spune că nicio zi din viaţa lui nu seamănă cu cealaltă. De regulă, Pepe se trezeşte dimineaţă, iar mai apoi îşi duce fetiţa la grădiniţă. De acolo dă fuga la studio de unde mai vine tocmai seara . ’’Am multe momente în care filmez sau altele în care plec din Bucureşti la concerte şi mai vin a doua zi’’, ne-a povestit Pepe. ‘’Cum ajung acasă stau cu copiii şi cu soţia mea, Raluca. Ele s-au obişnuit cu programul meu. Maria, fiica mea cea mare, înţelege ce fac eu şi se bucură când mă vede la televizor. Nu plânge după mine pentru că ştie că sunt la muncă’’, ne-a mai povestit cântăreţul. Atunci când nu are atât de mult de muncă, preferă să iasă în parc cu soţia şi cu cele două fetiţe ale lor.

Cântăreţul încearcă să aibă grijă şi de felul în care arată. Merge des la sală pentru că, după cum spune, sportul îi dă energie şi îl menţine în formă. În 2006 cântăreţul s-a căsătorit cu Oana Zăvoranu, dar iubirea lor s-a sfârşit în anul 2011, atunci când Oana l-a înşelat. Cei doi nu au rămas prieteni, ba mai mult, relaţia s-a terminat cu multe certuri. Dar…după furtună iese soarele. În vara anului 2011 Pepe a întâlnit-o pe Raluca, iar în 2012 cei doi au spus un ‘’Da’’ pentru toată viaţa. Ei au împreună două fete, Maria şi Rosa.

Răzvan Sava

 

Citește și...