Uite ce i-a propus ‘’Ţăranul cu Maserati’’ ANCĂI de la Strehaia, după ce a văzut răspunsul dat de ea

Publicat: 05/01/2017 | 11:38
Uite ce i-a propus ‘’Ţăranul cu Maserati’’ ANCĂI de la Strehaia, după ce a văzut răspunsul dat de ea

‘’Ţăranul cu Maserati’’ nu se lasă intimidat de ameninţările lui Leo, acesta răspunde mesajului lăsat de Anca, cu toate că este dezamăgit puţin de reacţia ei, aceasta i-a dat impresia că pare mai interesată de lingou decât de el.

Anca de la Strehaia a declarat în nenumărate rânduri că vrea să-şi refacă viaţa, Deşi Leo, fostul soţ nu a fost de acord, în momentul în care a apărut primul peţitor, Anca şi-a dorit să afle mai multe despre el.

„Draga Anca,

La inceput am fost surprins si totodata satisfacut de raspunsul tau. Apoi am vazut ca tu esti mai interesata de lingoul meu de aur decat esti de mine.  Eu sunt un diamant, iar pe tine te intereseaza un simplu lingou de aur. Sunt tanar, bogat, frumos si sunt foarte modest. Eu sunt foarte serios despre relatia pe care noi doi o putem avea. Vreau sa ma casatoresc cu tine si sa te fac englezoaica ca eu sunt cetatean Britanic.

Nu vreau sa ti se mai spuna Anca de la Strehaia. Daca te casatoresti cu mine o sa ti se spuna Anca Taranca Criminala pentru ca vreau sa te tunez la maxim.  Sa-i arati lui Leo ca si tu poti sa fii mai sexxy decat Dana Criminala. Iti trebuie putin acid hialuronic aici si acolo, o ridicare de fund, lipoabsorbtie, niste implanturi cu silicon ceva mai mari decat cele actuale, niste botox, o intindere faciala si un tatuaj cu un maserati pe mana stanga. Bineinteles iti mai trebuie cateva sedinte la solar sa te mai rumenesti asa putin. In rest esti foarte frumoasa, Anca!  Platesc eu pentru tot bineinteles. Vreau sa te fac sa te simti femeie. Lasa-l pe Leo cu Dana Criminala ca se merita unul pe altul. Eu cred ca ei traieac o viata plina de minciuni si deceptii.

O viata intr-o lume creata din nevoile celor doi.  Dana Criminala il minte pe Leo ca il iubeste pentru ca ea crede ca el are bani, iar Leo, e un om trist si singur care nici el nu stie ce cauta si o minte pe Dana Criminala ca are bani si ca poate sa-i ofere viata pe care ea o viseaza. In fond niciunul dintre ei nu primeste mai mult decat o amagire prelungita.  Leo traieste in umbra tatalui lui care odata demult a avut ceva bani, dar acele vremuri sunt demult apuse.

Tot ce a ramas e xeroxul! Eu am planuri mari cu tine, Anca si am fost serios in ceea ce am spus. Trebuie sa recunosc totusi ca sunt putin dezamagit pentru ca am vazut ca erai mai interesata de lingoul meu de aur decat de mine. Eu sunt gata sa iti dau inima mea care este un diamant inestimabil in dar.  Vreau sa vad daca tu chiar vrei sa iti incepi viata de la capat si sunt gata sa te ajut sa faci primii pasi, dar va trebui sa ai incredere in mine.

Eu vreau o relatie serioasa si bazata pe respect reciproc cu tine. Lingourile de aur sunt doar un bonus. Nu vreau sa fie lucrul cel mai important pentru tine. Lasa-l pe Leo in lumea lui. Eu sunt si mai tanar si bogat si sunt extrem de bun la pat. Nu am aparat de urinat ca el. Sunt dotat mai ceva decat un armasar!”, a declarat „Ţăranul cu Maserati”.

Citește și...