Un milionar a intrat în baie la LOFT şi a înnebunit! Ce a văzut: “ Erau îngrămădiţi pe colac şi…”

Publicat: 04/05/2016 | 11:45
Un milionar a intrat în baie la LOFT şi a înnebunit! Ce a văzut: “ Erau îngrămădiţi pe colac şi…”

De 1 mai lumea bună a petrecut la mare, şi nu oriunde, ci în Mamaia, la clubul Loft. Un milionar, care a fost prezent acolo povesteşte pas cu pas ce a văzut şi a trăit în acel club de fiţe.

Codin Maticiuc este unul dintre cei care au petrecut de 1 mai, în Mamaia, la clubul Loft.

Totul a-nceput, bineînţeles, aici pe facebook. Mult mai putine poze în rapiţă, pesemne s-au însemnat de nişte hateri ca mine care făceau caterincă pe net”, spune Codin.

Milionarul a văzut multe, cireaşa de pe tort a fost, însă, momentul când a intrat în baie peste nişte ’’tâmpiţi’’, care nu se încuiaseră.

‘’Unde nu s-a ţinut cont de bani a fost la marfă. Am intrat peste nişte tâmpiţi în baie care nu se încuiaseră… Mamă, mamă, ce lucrare făceau îngrămăditi peste colac, zici că erau la finala Bakeoff Romania’’, scrie milionarul pe contul său de Facebook.

Mai multe citiţi aici!

Codin Maticiuc a fost prezent în clubul de fiţe, Loft, din Mamaia.
Codin Maticiuc a fost prezent în clubul de fiţe, Loft, din Mamaia.

Codin Maticiuc este cunoscut după ritmul de viaţă extravagant pe care îl duce încă din adolescenţă. Deşi i-a fost pusă eticheta de „crai de Dorobanti”, tânărul a reuşit să surprindă pe toata lumea în momentul în care a decis să-şi publice insemnarile zilnice, de pe telefonul mobil, sub forma unui roman. Conţinutul a fost apreciat, judecând după numărul impresionant de persoane prezente la evenimentul de lansare, însă mulţi s-au scandalizat la lecturarea cărţii.

Citește și...