Vă prezentăm dovada legăturii dintre ei. Soţul Andreei Tonciu, super-tovărăşie cu ”locotenenţii” Cămătarilor!

Publicat: 19/06/2016 | 00:00
Vă prezentăm dovada legăturii dintre ei. Soţul Andreei Tonciu, super-tovărăşie cu ”locotenenţii” Cămătarilor!

Cu toate că, încă dinainte de nuntă, existau zvonuri cu privire la faptul că bărbatul Andreei Tonciu are legături strânse la vârful lumii interlope, nu exista, încă, o dovadă clară în acest sens.

Celebrul lider interlop Bebe Cămătaru, văr primar al temuţilor fraţi Nuţu şi Sile Cămătaru, a postat, recent, pe un site de socializare, mai multe fotografii de la o petrecere la care au luat parte mai mulţi lideri interlopi. Într-una dintre aceste imagini, Bebe apare alături de celebrul Iulian Bocu, zis Calu Boc sau Calu din Militari, membru al clanului Cămătaru, condamnat definitiv, în 2012, într-un dosar care privea fapte de violenţă, proxenetism şi trafic de persoane şi de soţul fostei asistente tv.

 

Calu este cunoscut şi pentru relaţiile sale strânse cu clanul Vasiloi, care controlează o bună parte din sectorul 6 şi care a controlat firma implicată în scandalul ridicărilor ilegale de maşini, la care Calu a ocupat funcţia de director general. Din imagini reiese faptul că Dani, bărbatul lui Tonciu, este într-o relaţie strânsă cu aceştia. Până acum, Daniel a negat în permanenţă că ar avea legături cu lumea interlopă şi a spus, mereu, că este un simplu om de afaceri. Daniel Niculescu şi Andreea Tonciu s-au căsătorit anul acesta, în luna februarie, iar naşi au fost Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan. (Ana Manole)

Citește și...