Vica Blochina şi Victor Piţurcă au îngropat securea războiului de dragul copilului: ”A fost primul Revelion în care copilul şi tatăl lui…”

Publicat: 13/01/2017 | 10:01

Vica Blochina şi Victor Piţurcă au decis să îngroape securea de dragul băieţelului pe care îl au împreună, Edan. Blonda a dezvăluit că cel mic s-a bucurat pentru prima dată de compania tatălui în noaptea de Revelion.

Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au războit în ultimii ani, însă se pare că băieţelul pe care-l au împreună i-a făcut să reconsidere relaţia dintre ei şi au decis să încheie un armistiţiu.
Blonda a spus că vorbeşte cu selecţionerul Naţionalei prin intermediari, însă a ţinut să sublinieze faptul că fiul lor e fericit, mai ales că a avut bucuria de a-şi petrece Revelionul alături de acesta – pentru prima dată în viaţa lui.
”Lucrurile s-au calmat de mult, atâta timp cât Edan este fericit şi se înţelege bine cu tatăl şi cu familia lui, eu sunt fericită. N-am nevoie de mai mult. Noi vorbim întotdeauna prin intermediari. Copilul de sărbători, a fost primul Crăciun şi primul Revelion când a petrecut cu tatăl lui pentru că mereu tatăl lui a fost plecat din ţară”, a declarat Vica Blochina.

Citește și...