VIDEO – Asta DA mărturie de dragoste adevărată! Ce surpriză i-a făcut AUGUSTIN VIZIRU iubitei sale DOINIŢA OANCEA

Publicat: 06/06/2016 | 12:04
VIDEO – Asta DA mărturie de dragoste adevărată! Ce surpriză i-a făcut AUGUSTIN VIZIRU iubitei sale DOINIŢA OANCEA

Chiar dacă se cunosc de mulţi ani, Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc.

Şi pentru că o iubeşte sincer, Augustin s-a gândit să îi facă o surpriză partenerei sale de viaţă cumpărându-i flori, pe care le-a aşezat artistic lângă pat. Entuziasmată la maxim, Doiniţa a filmat cadoul şi a postat imediat dovada dragostei adevărate pe o reţea de socializare.
Doiniţa Oancea a debutat în actorie cu rolul din serialul tv “Inima de ţigan” în 2008. Înainte de a ajunge cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat a fost director campanie de spectacole, hostess, promoter.
După ce a terminat facultatea a ajuns oarecum în lumina reflectoarelor pe o scenă din Tokio împreună cu Mahala Răi Bandă şi Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut norocul să i se ivească o nouă şansă, şi anume aceea de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, unde a ajuns apoi director adjunct. După o relaţie eşuată cu managerul Lorei Ionuţ Ghenu, Dointa şi-a găsit liniştea în braţele lui Augustin.

 

#happykid with #flowers :)) #neata

A video posted by doinitaoancea (@doinitaoancea) on

Citește și...