Si-a asortat sabotii cu rucsacul! Gianina Corondan, are in ochi si cand umbla camuflata!

Publicat: 14/02/2013 | 23:00

Gianinei Corondan ii place sa treaca drept o persoana nonconformista, asa cum ii sta bine unui artist. Cand merge insa sa se faca frumoasa, o face sub acoperire, purtand gluga pe cap ca nu cumva sa fie recunoscuta.

Zilele trecute paparazzii CANCAN.ro au dat nas in nas cu Gianina Corondan. Proaspat ramasa fara serviciu sau angajament, dupa ce a refuzat sa dea testele obligatorii de evaluare de la TVR, vedeta TV ar fi putut trece neobservata daca nu ar fi fost tradata de stilul sau vestimentar alambicat alacatuit dupa reguli numai de ea stiute.

Vedeta TV parcheaza si se duce in spatele masinii
Vedeta TV parcheaza si se duce in spatele masinii

La prima vedere, nici nu ai fi spus ca tanara din imagine este celebra Gianina Corondan de la TVR. Imbracata intr-o pereche de pantaloni albasti cu negru si un hanorac de aceeasi culoare, al carui gluga si-o trasese zdravan pe cap si, purtand un rucsac multicolor in spate, prezentatoarea a fost tradata de acesta data de incaltarile ei fistichii.

Gianina pleaca abatuta pe strada
Gianina pleaca abatuta pe strada

Mai exact de perechea de saboti in carouri, care aveau talpa de lemn si ii lasau calcaiul la vedere. Crezand probabil ca gluga hanoracului o va ajuta sa nu fie recunoscuta, Gianina s-a grabit spre un salon super fitos, unde probabil era asteptata de un stilist.

Pe strada, fosta prezentatoare de la TVR este recunoascuta de catre trecatori
Pe strada, fosta prezentatoare de la TVR este recunoascuta de catre trecatori

Semn clar ca de cand e somera si a decis sa se reapuce de muzica, lansandu-si recent chiar si o piesa, ar vrea sa se reinventeze si sa schimbe ceva la look-ul si imagine sa.

Vedeta TV ajunge la un salon luxos din centru
Vedeta TV ajunge la un salon luxos din centru

Dealtfel, foarte sic si originala.

„Dar de ce va tot mirati de felul cum ma imbrac. Dar mergeti, fratilor, in Anglia sa vedeti cum se poarta lumea pe acolo. Eu sunt copil cuminte pe langa ei”, ne-a spus Gianina Corondan amuzata de faptul ca aparitile sale fac atata valva.

Simona Odorhean

 

 

 

Citește și...