Si-a bagat toti fanii la idei! Loredana Chivu s-a pozat ASA, apoi propunerile au inceput sa curga! „Pe cine astepti la pat?”

Publicat: 23/04/2014 | 08:12
Si-a bagat toti fanii la idei! Loredana Chivu s-a pozat ASA, apoi propunerile au inceput sa curga! „Pe cine astepti la pat?”

Imaginea cu asistenta pacatoasa imbracata sumar si cocotata in varful patului i-a facut pe fanii Loredanei sa vina cu tot felul de propuneri indecente. In timp ce fetele au intrebat de unde este desuul, barbatii i-au facut numai complimente.

Blondina pacatoasa nu s-a putut abtine sa nu le arate prietenilor ei virtuali cam cat de sexy poate fi seara, inainte de culcare. Imbracata intr-un costumas negru cu crem, Loredana a adoptat o atitudine provocatoare, astfel ca toti cei care au vazut imaginea nu au putut sa nu ii dea cate un Like sau un comentariu. Acestea din urma, insa, au depasit demult limita decentei.

Loredana Chivu

„Sexy!”, „Stai ca vin acum!”, „Vin si eu langa tine, frumoaso!”, „Ti-as putea indeplini toate dorintele!”, „Pe cine astepti in  pat?”, sunt doar cateva dintre comentariile care au putut fi reproduse aici.

Loredana Chivu

_____

CITESTE SI:

O veste buna pentru Loredana Chivu! Dupa ce a varsat rauri de lacrimi, asistenta pacatoasa si-a recuperat actele!

A luat permisul pe pile? Loredana Chivu s-a laudat ca a devenit soferita dupa ce a platit bani grei sa ia examenul! Vezi cat

_____

I-a fost furata geanta la ziua Anei Maria Mocanu

Saptamana trecuta, blondina a petrecut alaturi de colega sa de platou, Ana Maria Mocanu, intr-un club de fite din Capitala, de ziua acesteia. La un moment dat, Loredana a remarcat ca i-a disparut geanta in care avea mai multe lucruri de valoare, bani si acte.

Loredana Chivu

Pe langa supararea cauzata de furtul posetei, asistenta s-a plans si de faptul ca reprezentantii localului s-au purtat foarte urat cu ea, din momentul in care le-a semnalat jaful.

R.O.

Citește și...