Motociclistul oltean, accidentat grav când împărțea cadouri de Crăciun copiilor, și-a revenit

Publicat: 21/01/2020 | 11:45

Motociclistul Ionuț Laurențiu Dincă, de 25 de ani, din comuna olteană Curtișoara, accidentat grav în prima zi de Crăciun, și-a revenit şi a făcut prima sa postare pe pagina sa de Facebook, după greaua încercare prin care a trecut. Ionuț a ținut să mulțumească tuturor celor au donat sânge, și nu doar lor, pentru implicarea de care au dat dovadă și datorită cărora acum este în viață. (VEZI AICI: STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR PENTRU IONUȚ DINCĂ, MOTOCICLISTUL IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT DE CRĂCIUN)

„Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine, în această grea încercare prin care am trecut. Nu am cuvinte să vă spun cât înseamnă pentru mine faptul că v-ați mobilizat în număr atât de mare pentru a-mi salva viața! Fiecare mililitru de sânge donat, fiecare share dat pe Facebook și toate gândurile bune transmise m-au ajutat să vă pot scrie acum acest mesaj.

Sunteți niște oameni minunați și vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot! Îmi cer scuze că nu pot să vă răspund fiecăruia în parte, starea mea de sănătate este încă în perioada de recuperare și nu îmi permite încă acest lucru. Vă pup și vă mulțumesc enorm”, a scris Ionuț Dincă pe pagina sa de socializare. Mesajul său a strâns imediat sute de aprecieri și zeci de comentarii din partea prietenilor săi, care îl așteaptă să se întoarcă acasă.

Au adus zâmbete pe chipurile a zeci de copii

Ionuț Laurențiu Dincă este unul dintre cei aproximativ 50 de motocicliști olteni care, în prima zi de Crăciun, au adus zâmbete pe chipurile a cel puțin 60 de copii, părinții acestora, și chiar șoferi, din localitățile Slatina, Balș și Găneasa, prin oferirea de mici cadouri dulci. Când a avut loc accidentul, tânărul pasionat de motociclete se întorcea acasă de la parada desfășurată în cele trei localități oltene. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV PE BRÂNCOVEANU! UN MOTOCICLIST A FOST CĂLCAT DE O MAȘINĂ)

Citește și...