Şi-a schimbat look-ul şi a dat lovitura! ”Casnica de la Masterchef”: ”Nu fac faţă la câte cereri am…”

Publicat: 15/04/2017 | 12:00

Andreea Moldovan a devenit cunoscută atunci când şi-a prezentat talentele în emisiunea culinară de la Pro Tv. Timpul a trecut, iar ”Casnica” de la ”Masterchef” nu a rămas în umbră, ci s-a reinventat! Andreea Moldovan şi-a schimbat radical look-ul şi a dat lovitura cu afacerea de care se ocupă de ceva vreme. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

”Casnica” de la ”Masterchef” s-a transformat complet! Andreea Moldovan a mers la un salon de înfrumuseţare, iar rezultatul e spectaculos. Tânăra are acum breton şi s-a tuns, iar noul look e pa placul tuturor. Andreea Moldovan se poate considera o femeie mulţumită, deoarece are o siluetă demnă de invidiat, un soţ care o iubeşte şi o afacere de succes.

Andreea Moldovan şi-a schimbat look-ul.
Andreea Moldovan şi-a schimbat look-ul.

Preparatele ei sunt foarte apreciate, iar Andreei Moldovan îi merge mai bine ca oricând. În preajma sărbătorilor de Paşte, Andreea Modovan a fost foarte ocupată cu prepararea de cozonaci, tarte şi alte ”minunăţii” în bucătărie, pentru afacerea pe care a pus-o pe roate de când toată lumea a văzut-o la ”Masterchef”. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a contactat-o pe Andreea Moldovan, iar ea era fericită şi ne-a mărturisit că a avut extrem de multă treabă în bucătărie, deoarece comenzile au ”curs” şi nici nu e de mirare că i-a mers atât de bine, având în vedere că zile la rând le-a făcut poftă prietenilor virtuali cu preparatele delicioase abia scoase din cuptor.

”Sunt pe -1, am dat şi cozonacul meu. Nu fac faţă la câte cereri am. Mi s-a dus vorba în târg că fac cozonaci buni şi i-am dat pe toţi. Dacă o să fie cazul, mai angajăm oameni, nu-i problemă”, ne-a declarat Andreea Moldovan.

Andreea Moldovan şi Dj Optick se iubesc de 10 ani.
Andreea Moldovan şi Dj Optick se iubesc de 10 ani.

Se iubeşte cu DJ OPTICK

Andreea Moldovan este căsătorită cu Dj Optick, soţul ei fiind pasionat de fotografie. Andreea Moldovan şi DJ Optick formează un cuplu de zece ani de zile. Fosta concurentă de la ”Masterchef” avea 20 de ani când l-a cunoscut pe alesul inimii ei. Andreea se afla la mare alături de câţiva prieteni şi s-a îndrăgostit iremediabil de DJ Optick încă din prima clipă în care l-a cunoscut.

Citește și...