Sibienii l-au taxat rau pe Klaus Iohannis! Mesajul lor este incarcat de dezamagire

Publicat: 13/10/2014 | 15:16
Sibienii l-au taxat rau pe Klaus Iohannis! Mesajul lor este incarcat de dezamagire

Greseala dupa greseala, asa poate fi descris startul campaniei electorale pentru Klaus Iohannis. Acesta a fost taxat rau de sibieni, care se declara dezmagiti de actiunile lui.

Sase case, un apartament de lux in care sta pe perioada campaniei si automobile de fite, toate acestea i-au facut pe sibieni sa isi schimbe parerea despre Klaus Iohannis. Candidatul la alegerile prezidentiale este criticat foarte dur de cei care pana mai ieri ii purtau respect si admiratie.

Un barbat din Sibiu i-a adresat o scrisoare crae nu lasa loc niciunei interpretari. Mesajul este unul destul de dur, scris clar si raspicat.

Asa arata imobilul de 1,5 milioane de euro in care locuieste acum
Asa arata imobilul de 1,5 milioane de euro in care locuieste acum

„Domnule primar Klaus Iohannis, am aflat zilele acestea din presă la ce apartament te refereai atunci când ai spus că cele şase case pe care le deţii valorează cât un apartament în Bucureşti. Să stai în Primăverii, într-o locuinţă de 240 de metri pătraţi în valoare de 1,5 milioane de euro, pentru care plăteşti 500 de euro chirie pe lună, e o adevărată performanţă. Cunosc oameni care plătesc banii ăştia pentru apartamente de 2 camere în Militari, ei n-au norocul de a fi prieteni cu domnul Schmidt, cel care de altfel te-a „dotat” în ultimii ani şi cu ultimele modele de limuzine BMW.

CITESTE SI

A saptea casa a lui Klaus Iohannis! Uite in ce vila de lux sta pe perioada campaniei electorale?

Nimeni nu se astepta la asta! Anuntul socant care arunca in aer sansele lui Iohannis la prezidentialea

klaus iohannis

Toate acestea trebuie să aibă un cost. Am învăţat că în viaţă nimic nu e gratuit şi că nu există afacerişti atât de mărinimoşi cu prietenii lor, mai ales dacă aceştia ocupă funcţii publice. Un procuror mai zelos ar putea vedea chiar o mică mită în acea chirie mult subevaluată.

Spune-mi, domnule Iohannis, cum îi vei răsplăti mărinimia prietenului Schmidt, dacă vei ajunge preşedintele României?

Klaus Iohannis circula cu un BMW ultima fita
Klaus Iohannis circula cu un BMW ultima fita

Dacă tot am deschis subiectul caselor, sunt curios, cu casa pe care instanţa a hotărât că ai cumpărat-o ilegal, ce s-a întâmplat? Acolo tot o soluţie „morală” ai aplicat, aşa cum ai spus că vei face dacă ÎCCJ te va găsi incompatibil?

Klaus Iohannis, România nu mai vrea un preşedinte a cărui pasiune să fie luxul. Am mai avut un conducător cu robineţi de aur în baie, nu ne mai dorim încă unul!”, a spus acesta.

A.D.

Citește și...