Actorul Gabriel Fătu, regele farselor de la OTV,  trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii lui alături de soţia lui Georgiana, care îi va dărui o fetiţă peste cinci luni. Înainte să anunţe această veste, bărbatul i-a făcut soţiei lui o declaraţie de dragoste, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

,,Anul trecut, de ziua ta, eram în Thailanda, sărbătorind şi luna de miere. Acum suntem acasă şi nu din cauza zăpezii, acum, de ziua ta, îţi fac cadou.....inima mea!  Pentru că ai apărut în viaţa mea când nu mai ştiam ce înseamnă iubirea! Pentru că m-ai lăsat să te cunosc, puţin câte puţin şi, cel mai important, m-ai lăsat să te iubesc. Pentru că ai lăsat iubirea ta să-mi îmbrăţişeze inima, iar acum ştiu ce înseamnă Dragostea! Datorită ţie am descoperit o altă dimensiune a vieţii, a vieţii în doi, am descoperit lumina, liniştea şi culorile, am învăţat încrederea, iubirea şi iertarea. Îţi mulţumesc că exişti, te iubesc mai sus de...sus şi mai departe de....departe, te iubesc mai mult decât pot să simt şi mult mai mult decât aş şti să spun’’, a scris Gabriel Fătu.

Gabriel Fătu şi soţia lui, Georgiana, vor deveni părinţi de fetiţă.
Gabriel Fătu şi soţia lui, Georgiana, vor deveni părinţi de fetiţă.

A divorţat după zece ani de relaţie

La începutul anului trecut, CANCAN.ro anunţa, în exclusivitate, faptul că Gabriel Fatu şi soţia că nu mai locuiesc împreună şi că sunt la un pas de divorţ, după 13 ani de mariaj. Atunci, atât actorul, cât şi regizoarea Chris Simion au negat că între ei s-ar fi produs o rupture, însă o lună mai tarziu, ei au divorţat. ( Vezi AICI )

Nici unul dintre cei doi soţi nu au suferit prea mult după despărţire, având în vedere că fiecare şi-a refăcut viaţa imediat. Chris Simion s-a măritat cu colegul ei de grădiniţă, Tiberiu Mercurian, într-un cadru intim, în secret, iar Gabriel Fătu s-a recăsătorit cu Georgiana Stancu.

Initial, apropiaţii actorului au crezut că tânăra reprezintă doar o aventură pentru acesta, fiind deja cunoscute escapadele acestuia. Ei bine, se pare că Georgiana a reuşit să îl cuminţească definitiv, astfel cei doi îndrăgostiţi au ajuns în faţa altarului. La nici un an de la divorţ, Gabriel Fătu el şi aleasa lui, au spus“da” în faţa ofiţerului Stării Civile a sectorului 3.  Fix în aceeaşi zi în care acesta petrecea cu invitaţii, fosta soţie îi făcea parastasul de un an tatălui său, fostul socru al lui Fătu. Spre surprinderea multora, mirele a purtat în piept o cală, floare asociată cu ceremoniile mortuare!

Citeste despre:gabriel fatu, tatic, georgiana, declaratie de dragoste


Share On Facebook