Silvius Prigoana, cuceriri pe banda! Uite cum roiesc domnisoarele in jurul lui

Publicat: 01/12/2014 | 00:00

Roiesc femeile in jurul lui Silvius Prigoana mai ceva ca albinele la… milioane. Desi la inceputul anului isi ascundea iubita de curiozitatile tabloidelor, fiul lui Silviu Prigoana pare acum mai disponibil ca niciodata.

Silvius Prigoana

La ultima escapada nocturna, intr-un club de fite din capitala, Silvius a fost ca un magnet pe langa mai multe brunete sexy. Si nu doar femeile frumoase par sa fie singurele lui vicii. Speram sa nu le afle abia acum si Silviu Prigoana.

Silvius Prigoana

 

Fiul cel mijlociu al lui Silviu Prigoana pare a fi un don juan veritabil. A demonstrat-o weekend-ul trecut, intr-un club de fite, unde mai multe domnisoare gravitau in jurul lui precum planetele in jurul soarelui. Alaturi de mai multi prieteni, cu tricouri mulate pe muschii bine lucrati, brunetele pareau sa aiba ochi doar pentru sacoul elegant al lui Silvius. Pe masa rezervata, stau la loc de cinste printre cuburile de gheata, doua sticle cu licori menite sa incinga si mai mult spiritele.

Silvius Prigoana

Buzele lui Silvius n-au stat lipite doar de pahar, ci si de nicotina dintr-o tigareta pai. E posibil ca Prigoana senior sa nu fi aflat inca de viciul lui Silvius. La cum o palmeaza, pare ca se cam teme de celebrul plici al lui Prigoana.

Silvius Prigoana

La inceputul anului, Silvius Prigoana parea ca si-a gasit linistea sentimentala in bratele unei satene din aceeasi generatie pe care o prezentase si viitorului posibil socru mare.

Silvius Prigoana

Nu doar o data, paparazzi cancan, l-au zarit plimbandu-si iubita la bordul bolidului de lux, primit cadou de la tatal sau. Inainte de satena misterioasa, prin inima lui Silvius s-au strecurat mai multe fete total nepotrivite pentru renumele familiei Prigoana.

Silvius Prigoana

Total dezinhibate, istoricul acestora era strans legat de sedinte foto deocheate sau ofereau placeri virtuale pe video-chat. Nici Silvius n-a fost vazut cu ochi buni, cel putin de Simona, care il acuza pe Silvius ca are arici la portofel din cauza domnului Prigoana.
 

Citeste si:

23 de ani a ravnit la o iubita demna de familia Prigoana! Acum, ca a gasit-o Silvius o rasfata in fel si chip!

M.N.

Citește și...