Simona Gherghe îşi sărbătoreşte mama! Mărturisiri emoţionante despre viaţa alături de fiica ei: „În ultimele luni…”

Publicat: 18/12/2017 | 10:02

Astăzi e o zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe. Mama vedetei împlineşte o frumoasă vârstă, iar aceasta a surprins-o cu un mesaj emoţionant pe care l-a postat pe reţelele de socializare. În rândurile scrise pentru cea mai importantă femeie din viaţa ei, fosta prezentatoare de la "Acces Direct" a recunoscut şi cât de greu i-ar fi fost dacă mama ei nu i-ar fi fost alături.

Odată cu mesajul plin de iubire, Simona Gherghe a publicat şi o poză cu mama ei, care pare să fie făcută când vedeta a creştinat-o pe micuţa Ana.

 „Mamă, îţi mulţumesc pentru că ai atâta grijă de noi şi pentru că o iubeşti aşa de mult pe Nuchi! La mulţi ani! Să fii sănătoasă! Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără tine, în ultimele luni… Te iubim!”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook.

Prietenii virtuali ai Simonei Gherghe au reacţionat.

La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, Silvia!„, „La Multi Ani! Mi-e dor de ea! Sanatate multa si putere sa va ajute in continuare„, „La multi ani, cu multa sanatate!!! Sa va traiasca si sa fie alaturi de voi in continuare!sunt trei dintre comentariile primite la fotografia de album cu mama vedetei.

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu au devenit părinţi pe 23 mai 2017. Fetiţa lor poartă numele Ana Georgia.

Citește și...