Simona Halep are cantec special pentru ea. Comunitatea de aromani a omagiat-o pe versuri! Asculta aici melodia

Publicat: 07/04/2014 | 16:29

Datorita competentelor sale sportive, Simona Halep a ajuns mandria romanilor, insa in mod special a armanilor. Comunitatea de machidoni a compus o melodie special pentru ea, ca semn de recunostinta pentru activitatea profesionala.

De origine aromana, Simona Halep a ajuns mandria Comunitatilor de Machedoni din Romania. Datorita rezultatelor sportive remarcabile, tenismena a fost indelung laudata de toata lumea. De curand, un cantaret aroman i-a compus o melodie prin care arata exact recunostinta fata de ea.

Simona, cel mai probabil la o nunta, in urma cu patru ani
Simona, cel mai probabil la o nunta, in urma cu patru ani

Mandri ca Simona este machedoanca

Duminica, Comunitatea de Aromani din Romania a organiat, la Constanta, o gala de premiere pentru toti sportivii care au radacini machidonesti. Printre cei care au primit distinctii s-a numarat si Simona Halep. Pe langa diploma in sine, tenismena a fost felicitata si prin intermediul unei melodii, special compusa pentru ea de cantaretul Hirsta Lupci. Din pacate, tanara nu s-a putut bucura de toate acestea, Simona lipsind de la Gala, datorita unui turneu de tenis la care participa.

CITESTE SI:

Pozele pe care nici apropiatii Simonei Halep nu le stiu! Asa arata bruneta si dansa la nunti cu 100 de dolari prinsi in piept!

Simona Halep a fost OPERATA de urgenta! Vezi ce a patit cea mai buna tenismena romana a momentului

simona halep

Gica Hagi are si el o melodie

Acelasi Hrista Lupci a compus in urma cu ani buni si o piesa pentru Gica Hagi. Constantenii si in speta armomani de la malul marii se arata extrem de mandri de compatriotii lor, asa ca de fiecare data cand au ocazia vor sa le arate acest lucru.

D.M.

 

Citește și...