Simona Halep si-a angajat “secretar”! Chiar daca are o mana fracturata, tanarul ii cara echipamentul si…

Publicat: 21/07/2015 | 20:13

Chiar daca a ajuns intr-un punct de stagnare in cariera ei, cand succesele nu se mai tin lant, Simona Halep tine sa compenseze pe alte planuri! Astfel, tenismena si-a luat "secretar".

Simona Halep, tenismena care a reusit sa aduca zambetul pe buze tuturor romanilor, datorita victoriilor raportate pe banda rulanta, a ajuns, se pare, intr-un punct mai delicat al carierei sale. Chiar daca vorbim despre latura profesionala, caci succesele sale nu mai sunt asa de rasunatoare ca odinioara, ori de viata ei amoroasa, situatia e cam la fel.

 

simona halep

 

Dupa ce Simona i-a dat papucii lui Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiatii lui Gigi Becali, tenismena pare ca a intrat intr-un con de umbra si cand vine vorba de sportul alb.

 

simona halep

 

I-a luat rachetele intr-o mana

 

Iata insa ca acest lucru n-o impiedica sa fie vesela, ba, mai mult, sa manifeste calitati de lider si sa „delege” sarcinile administrative persoanelor din imediata ei apropiere.

Zilele trecute, CANCAN.ro a filmat-o pe Simona in apropierea clubului unde se antreneaza.

 

simona halep

 

Sportiva conduce o masina cu multi cai putere, iar „asistentul ei personal” sta pe scaunul din dreapta. Simona si-a parcat bolidul cu grija, iar apoi a platit parcarea. In timp ce se scotocea in geanta dupa bani, „secretarul” a eliberat-o de povara rachetelor de tenis folosite de sportiva, pe care le-a purtat el, tot drumul pana la club, dar si la intoarcere, la blocul unde locuieste Simona.

 

simona halep

 

CITESTE SI: 

Cum a ajuns Simona Halep să se logodească! Părinţii practic ”au promis-o” de când era mică

Simona Halep, mai sexy ca oricand! Sportiva, filmata cu pantaloni stramti si cu sutienul la vedere!

 

A fost cu zambetul pe buze

 

Se vede ca sarcina i-a facut o reala placere, in ciuda mainii stangi pe care o are imobilizata in ghips, cel mai probabil din cauza unui accident. Acest lucru se poate lesne observa din comportamentul celor doi, asta deoarece, atat „secretarul”, cat si Simona Halep au ras si au glumit tot timpul.

(M.N.)
 

Citește și...