Simona Patruleasa primeste laude de la stilisti! A renuntat in sfarsit la look-ul batranicios si la hainele banale!

Publicat: 12/05/2013 | 12:09
Simona Patruleasa primeste laude de la stilisti! A renuntat in sfarsit la look-ul batranicios si la hainele banale!

Dupa ce o vreme a fost criticata pentru ca in ciuda faptului ca este o femeie superba, alege sa poarte haine babesti si banale, Simona Patruleasa s-a repliat si, ultima aparitie, a fost una de milioane.

Numarul de pe piata al revistei Ciao! prezinta o noua serie de vedete care au promovat la rubrica „Bine imbracate”. Printre cele care au „nimerit” cu tinuta se numara, in mod suprinzator, si Andreea Marin, dar si Simona Patruleasca, candidate cu state vechi ale rubricii „Prost imbracate”.

Oviciu Buta, stilistul revistei Ciao!, o lauda pe Simona Patruleasa pentru faptul ca renuntat la hainele banele si babesti, in favoarea unora care o avantajeaza mai mult si ii scot in evidenta frumusetea naturala.

Andreea Marin
Andreea Marin

Dealtfel, si Andreea Marin este incadrata la rubrica „Bine Imbracate”, despre care specialistul spune ca, in sfarsit a inteles care este directia cea buna si concluzioneaza ca aparite ei a fost de senzatie.

Andreea Esca
Andreea Esca

Printre laudate se numara si Andreea Esca, vedeta care stie de fiecare data ca tinuta ei trebuie sa aiba o doza necesara de chic si oricum ar combina piesele vestimentare, de fiecare data iese in evidenta.

Daiana Anghel
Daiana Anghel

Desi a disparut o perioada de la evenimentele mondene, Daiana Anghel a avut o aparitie decenta, cu o tinuta bine gandita, la lansarea primului magazin Roberto Cavalli din Romania.

Ileana Pescariu
Ileana Pescariu

Ileana Pescariu este o prezenta dupa care chiar si femeile intorc capul. Vedeta stie cum sa isi accesorizeze tinutele si mai ales cum sa iasa in evidenta.

Julia Jianu
Julia Jianu

Daca pana nu demult era criticata pentru tinutele ei, de acesta data, Julia Jianu a reusit „sa fenteze” specialistul in materie de stil. Pentru faptul ca a ales o rochie destul de „evidenta” a primit doar laude.

Maria Marinescu
Maria Marinescu

Designer de meserie, Maria Marinescu stie cum trebuie sa combine tinutele, iar de fiecare data reuseste sa iasa in evidenta prin cate ceva anume. De curand Maria a optat pentru o vestimentatie care trimitea cu gandul la Jackie O.

Anca Rusu
Anca Rusu

La Anca Rusu, stilistul Ovidiu Buta nu a avut doar cuvinte de lauda ci si cateva mici critici. Prezentatoarea TV a purtat o rochie foarte frumoasa, dar careia i-a lipsit stralucirea.

Pentru a afla mai multe detalii, dar si pentru a vedea ce sfaturi au primit vedetele de la stilist, luati cel mai recent numar al revistei Ciao!, deja existent la toate punctele de difuzare ale presei.

Denisa Macovei

 

Citește și...