Simona Sensual a revenit in bratele lui Nicu Maharu. „Acum totul este roz, dar nu stiu ce va fi maine”

Publicat: 23/02/2014 | 21:40


Dupa aproape un an in care au fost despartiti, Simona Sensual s-a impacat cu Nicu Maharu, iar fericitul eveniment a fost sarbatorit intr-un local de manele, acolo unde cei doi au ciocnit un pahar de sampanie.

 

Simona si Maharu s-au despartit in luna februarie
Simona si Maharu s-au despartit in luna februarie

Relatia dintre Maharu si Sensuala a inceput acum multi ani, nici ei nu mai stiu cand, insa, din cand in cand, au pus pauza. De obicei cea care spunea „Pa” era blonda, suparata ca Nicu mai umbla din floare-n floare, sau din alte motive. Ultima despartire, nici ei nu mai stiu a cata,a avut loc acum un an, insa de atunci cei doi au mai vorbit, nu au rupt legatura definitiv. Insa, in urma cu doua zile, Maharu si Simona s-au impacat. Si au sarbatorit intr-un local de manele.

Cei doi in vremurile bine
Cei doi in vremurile bine

Pentru cat timp, nici ei nu stiu, insa fiecare spera sa tina cat mai mult. Cel putin unul din ei spera si la o nunta, insa cand vine vorba de asta, si blonda si iubitul ei se dau cocosi.

CITESTE SI 

Simona Sensual a implinit 31 de ani. Pleaca in Caraibe si va conduce un bolid de peste 100.000 euro

Simona Sensual vrea sa-si spele pacatele inaintre de a intra in noul an. A mers la biserica si a dat de pomana la saraci

Apocalipsa in showbiz! Simona Sensual jura ca iubitul Andreei Mantea ii face avansuri de 2 ani!

 

Ultima despartire intre cei doi a avut loc acum un an
Ultima despartire intre cei doi a avut loc acum un an

„Sper sa fie si maine la fel de frumos”

Simona Sensual a declarat pentru CANCAN. ro ca s-a impacat cu Maharu si ca in prezent lucrurile merg bine. „S-a intamplat, nu mai conteaza cum. Acum totul este roz, insa nu stiu ce va fi maine sau luna viitoare. Este evident ca sentimentele sunt reciproce si sper sa nu mai existe certuri si sa ne intelegem ca doi oameni maturi. Luni este si Dragobetele, poate a fost un semn. Nicu este un baiat bun, avem o istorie lunga impreuna. E o vorba, cine se cearta, se iubeste, dar sper sa nu mai fie certuri”, spune blonda.

Simona si Maharu se simt bine impreuna
Simona si Maharu se simt bine impreuna

Si Maharu spera ca impacarea sa tina cat mai mult. El era in urma cu putin timp in masina, in drum spre Bucuresti, si spunea ca este nerabdator sa-si vada iubita. „Ne-am impacat, Simona este o fata dulce, tin mult la ea. Nu mai conteaza cine a gresit, important este ca de Dragobete suntem impreuna. Si vreau s-o tin tot asa”, a spus Maharu. (Sursa foto facebook.com)(B.G.)
 

Citește și...