Simona Sensual, în culmea disperării. Au ”ars-o” calificat!

Publicat: 18/08/2017 | 00:00

Simona Sensual este în culmea disperării după ce i-a dispărut maşina. Autoturismul a fost dat ”din mână-n mână”, nu se ştie la cine este acum, iar ea are de plătit peste 10.000 lei. Simona face un apel şi îi roagă pe cei care au vreo informaţie despre persoana la care a ajuns autoturismul să o trimită pe celebra adresă de mail pont@cancan.ro. (Simona Sensual a povestit chinul prin care a trecut)


 

Necazurile Simonei au început în urmă cu şapte ani, atunci când s-a decis să vândă maşina. ”Era un Peugeot, îl cumpărasem direct din fabrică. Nu după mult timp m-am decis să-l vând, aşa că am contactat pe cineva, ca să nu stau eu să dau anunţuri. I-am dat cheile şi i-am zis să mă anunţe când găseşte un cumpărător.  Respectivul a dat-o altcuiva să o vândă, iar nu după mult timp, am primit jumătate din banii încasaţi pe autoturism.  Nu am făcut contract de vânzare, am zis să aştept până când voi primi toată suma”, a declarat ea pentru CANCAN.ro. Iar din acel moment au început problemele.

Potrivit Simonei, în ultimii şapte ani a primit o mulţime de amenzi, fără ca ea să conducă maşina. ”Nici nu aveam cum, nu ştiu unde este, la cine este. Zilele trecute, am primit o altă amendă pentru că am circulat fără rovinieta în judeţul Arad de 1 Mai. Mai mult, în procesul-verbal scrie că era motocicletă, nu maşină. Iar asta înseamnă că numerele de la Peugeot au fost puse pe motor. Dacă Doamne fereşte, cel la care a ajuns maşina face vreun accident, eu sunt trasă la răspundere, în acte maşina este a a mea. Am fost şi la poliţie şi am făcut plângere, mi-au spus că nu este furt, ci abuz de încredere”, a mai spus blonda.

Simona îi roagă pe cei care au vreo informaţie despre persoana la care a ajuns maşina să o trimită la pont@cancan.ro. Ea spune că renunţă la banii pe care îi mai are de încasat. ”Vreau doar să aflu la cine e maşina. Vreau să fac actele de vânzare-cumpărare”. (Simona Sensual, la proba costumului de baie!)

Recomandarea CIAO.RO