Acasă » Exclusiv » Simona Trașcă imploră ajutorul Poliției din cauza unui obsedat care o terorizează! Cum s-a salvat în ultimul moment din mânile lui: ”Îmi spune că o să moară cu mine de mână!”

Simona Trașcă imploră ajutorul Poliției din cauza unui obsedat care o terorizează! Cum s-a salvat în ultimul moment din mânile lui: ”Îmi spune că o să moară cu mine de mână!”

De: Maria H. 21/07/2021 | 16:10

Simona Trașcă trece prin clipe de groază din cauza unui individ care o hărţuieşte de câţiva ani! Efectiv nu mai are linişte de când individul de 24 de ani îi urmăreşte  fiecare pas, iar recent ar fi amenințat-o chiar cu moartea! Blonda a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO prin ce coșmar trece, iar autoritățile nu iau nicio măsură! 

Simona Traşcă strigă disperată după ajutorul autorităților! Blondina s-a întâlnit din nou faţă în faţă cu bărbatul care o urmărește și o agresează verbal după bunul său plac şi se consideră norocoasă că a reuşit să scape cu viaţă până acum, mai ales că recent a fost amenințată cu moartea!

„Acum două săptămâni am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis «Da, am zis că o omor şi îmi asum!». Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă.

Din cauza asta face aşa pentru că a văzut că nu păţeşte nimic. Dacă în faţa poliţiştilor mi-a zis că mă omoară şi nu a păţit nimic… a prins tupeu şi mai mare.

Pot să păţesc oricând, orice cu obsedatul acesta, din moment ce poliţiştii mi-au spus «Dacă se întâmplă ceva, dacă mai vine, ne sunaţi»…

Eu mai apuc să pun mâna pe telefon? Ieri, când era la mine la bloc noroc că am apucat să intru în maşină şi să blochez uşile, că începuse să tragă de toate uşile, dar eu nu am apucat să filmez faza asta… tremuram, nu ştiam ce să mai fac, până am scos telefonul, până am dat pe video că nu mai nimeream”, ne-a povestit Simona Traşcă.

„Mă pândeşte pe la bloc, peste tot!”

Cu ochii în lacrimi, Simona Traşcă a dezvăluit că îi este foarte frică de ce s-ar putea întâmpla, mai ales că individul care o urmăreşte este capabil de orice.

(CITEŞTE ŞI: SIMONA TRAȘCĂ A IZBUCNIT ÎN LACRIMI LA TV CÂND A VORBIT DESPRE BĂTĂILE ÎNCASATE DE LA TATĂL EI: “ÎI PARE RĂU PENTRU CE NE-A FĂCUT”)

Totodată, blondina a mărturisit că este în stare de şoc din cauza faptului că autorităţile nu fac nimic pentru a o proteja.

„Există mai multe plângeri, iar în acest moment avocatul meu se ocupă de obţinerea unui control judiciar pe numele lui. Ceea ce înseamnă că dacă se mai apropie de mine după acest lucru, atunci o să îl ia.

Ar trebui să îl bage la spitalul de nebuni, să îşi facă un tratament. La secţia de poliţie am aflat că el are 24 de ani, iar obsesia asta a lui pentru mine durează de câţiva ani.”, a mai spus furioasă blondina.

„Mi-am dat check-in la Piteşti, a venit după mine acolo, mi-am dat check-in la mare, a venit după mine cu încă doi… eu sunt femeie singură. Mă pândeşte pe la bloc, peste tot! Mă hărţuieşte în ultimul hal. Nu mai pot să trăiesc aşa, trăiesc aşa de luni de zile!

Poliţia aşteaptă să îmi facă ceva ca să acţioneze. Mi-au spus că vorbele sunt vorbe… Eu din chestia asta înţeleg, nu ştiam până acum treaba asta, dar pot să zic oricui că îl omor, că îl tai şi nu păţesc nimic. Nu mi-a venit să cred ce aud. Au mai chemat un echipaj la insistenţele mele, pentru că eu ţipam pe acolo.

El încerca să treacă de cei doi poliţişti să ajungă la mine şi le-am spus «Chiar aşa, de faţă cu dumneavoastră trebuie să îmi fie frică? Nu vedeţi că vrea să treacă printre voi să ajungă la mine, nu faceţi nimic?». Mi-au spus că nu vor să îl instige şi mai rău, adică el vorbea şi eu trebuia să tac din gură. Sunt foarte şocată din cauza lucrurilor pe care le-am trăit”, a mai dezvăluit Simona Traşcă.

Simona Traşcă, la capătul puterilor!

În continuare, blonda a povestit că nu mai poate să facă faţă presiunii la care tânărul respectiv o supune. Mai mult decât atât, şi membrii familiei acestuia ştiu de problemele lui, însă până în prezent nimeni nu a putut rezolva situaţia halucinantă.

„Familia lui ştie de obsesia asta, eu nu am luat legătura cu nimeni. Mătuşa lui a sunat la salonul la care eu mă duc foarte des, plângând şi am aflat că mama lui a fost pe perfuzii când a plecat ultima dată spre mine. Ce să îi fac eu? Nimeni nu are ce să îi facă… M-am rugat de el de 1000 de ori, i-am zis să mă lase în pace şi nimic… Nici familia nu are ce să îi facă. Fuge de acolo, pleacă de acasă şi vine după mine.

Pe el nu îl cheamă George Traşcă aşa cum îşi pune pe reţelele de socializare de atâţia ani, şi-a făcut tricouri cu mine, cu imaginea mea şi cu numele meu, şi-a scris pe maşină Traşcă, dar ce nu a făcut… se vede clar că e obsedat!

Mamei lui îi este frică să nu se sinucidă el, nu o interesează ce îmi face mie. Pe ea tot de copilul ei o interesează, că dacă el ajunge la puşcărie sau la spitalul de nebuni se sinucide. Nu vor ca eu să continui cu plângerile împotriva lui, adică să îl las aşa să mă hărţuiacă până când…

(VEZI ŞI: MOMENTE DE PANICĂ PENTRU SIMONA TRAȘCĂ! PRIN CE A TRECUT DUPĂ ULTIMA INTERVENȚIE ESTETICĂ. „PUTEAM SĂ MOR”)

Tot timpul îmi spune că moare de mână cu mine, că nu o să fiu cu altcineva, că mă violează şi nu păţeşte nimic, că mă omoară şi nu păţeşte nimic, că îşi asumă şi dacă se duce la puşcărie.

Singura şansă pe care o mai am este să mă apar când o fi cazul. Ştiu că e bărbat şi nu o să pot să îmi pun puterea cu el, dar o să fac şi eu tot ce pot! Nu mă apără nimeni! Poliţia şi legea nu mă apără! Nu există legi în ţara asta pentru obsedaţi”, a mai spus blondina, vizibil afectată de momentele de groază prin care a trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....