Simonei Halep ii plac barbatii… descurcareti! Cum a fost filmat logodnicul secret al sportivei

Publicat: 23/06/2015 | 00:49

Despre Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, s-a spus ca este iubitul Simonei Halep, insa, nici el si nici sportiva nu au recunoscut relatia. In trecut, machedonul s-ar fi iubit si cu Madalina Pamfile.

In primavara a existat un zvon cum ca tanarul machedon ar fi cerut-o de nevasta pe tenismena noastra, insa nici aceasta informatie nu s-a confirmat, iar de curand, constanteanca a fost filmata in ipostaze tandre in bartele unui alt barbat.

Sponta iese din supermarket cu o punga de cadouri in mana
Sponta iese din supermarket cu o punga de cadouri in mana

Costa a fost surprins intr-una din zilele trecute, de paparazzii CANCAN.ro, ziua in amiaza mare, in timp ce mergea sa rezolve o problema ca parea ca tine de afacerile personale.

Sponte se indreapta spre Primarie
Sponte se indreapta spre Primarie

Daca este sa judecam dupa imaginile obtinute de paparazzii CANCAN.ro, se pare ca Simonei Halep ii plac barbatii descurcareti.

Initial, Costa Sponte a fost fotografiat intrand intr-un supermarket din Bucuresti. Dupa cateva minute petrecute in magazin, fiul lui Teia Sonte a iesit tinand in mana o punga de cadouri, cel mai probabil o mica atentie pentru functionarul ce avea sa-i rezolve o problema de ordin birocratic, mai ales ca urmatoarea oprire a barbatului a fost la Primarie, acolo unde nu a stat mai mult de zece minunte.

Tanarul iese din Cladire cu un bon fiscal
Tanarul iese din Cladire cu un bon fiscal

A coboarat la fel de grabit din bolidul sau de lux si a avut in mana acelasi pachet.

Costa Sponte

Ma dusei la Primarie… ca sa fac o smecherie

Dupa un timp, Costa a iesit, de data aceasta avand asupra lui un bon fiscal, semn a presupusul iubit al Simonei Halep a lasat punguta unde trebuie, ca o atentie menita sa usureze anumiti pasi. Dupa ce si-a terminat treaba la Primarie, fiul lui Tea Sponte a urcat in masina personala si a pornit in tromba catre centrul Capitalei.

 

CITESTE SI: 

 

Singurele imagini de paparazzi cu iubitul Simonei Halep! Cu cine isi petrece timpul cand tenismena este in turneu

Ce conditie trebuie sa indeplineasca Simona Halep si iubitul pentru a primi binecuvantarea parintilor

Costa Sponte

 

Halep nu a vrut sa vorbeasca despre relatia cu Costa

 

Intrebata in trecut despre relatia cu Sponte junior, Simona Halep nu a vrut sa comenteze si s-a rezumat la a spune ca este vorba de viata ei personala si nu doreste sa intre in amanunte. S-a spus ca Halep si Costa se iubesc de mai multe luni si se pare ca parintii sunt cei care le-ar fi facut cunostinta, mai ales ca la machedoni exista un astfel de obicei. De curand insa, sportiva a fost surprinsa in ipostaze tandre cu un alt barbat, un anume Marin, personaj aflat in anturajul tenismenilor romani.

Livia Lixandru

 

 

 

 

 

Citește și...