Singur si bolnav de Sarbatori! Ion Craciunescu, rapus de o boala crunta. Vezi ce a patit fostul mare arbitru

Publicat: 19/12/2013 | 09:14
Singur si bolnav de Sarbatori! Ion Craciunescu, rapus de o boala crunta. Vezi ce a patit fostul mare arbitru

Ion Craciunescu trece prin cea mai neagra perioada din viata lui. Pentru prima data dupa multi ani, fostul mare arbitru nu isi va putea petrece Sarbatorile cu cei dragi. Motivul? Nu poate ajunge in Canada, unde se afla familia lui, fiind grav bolnav.

Rapus la pat de o boala crunta – a racit la rinichi -, fostul sef al CCA isi va petrece Craciunul in Ramnicu Valcea, neputandu-i fi posibil sa se deplaseze in Canada, unde se afla fiica lui si fosta sotie.

ion craciunescu

Am vrut sa plec in Canada, deoarece fiica mea si fosta sotie petrec, impreuna cu nepoata mea, Revelionul acolo. Ar fi trebuit sa ma duc cu Teo, insa, din cauza starii mele de sanatate – am racit foarte rau la rinichi -, n-o sa fiu capabil sa fac acest drum„, a declarat Craciunescu pentru ziarul RING.

ion craciunescu

Fostul mare arbitru a decis sa vorbeasca si despre fosta lui sotie, marturisind ca, desi a divortat de ea, o considera in continuare o „femeie exceptionala”. „Nu mai este un secret ca sunt divortat de sotia mea, care a fost si va ramane o femeie exceptionala. Nu a existat Paste, Craciun sau eveniment important din familia noastra in care sa nu fim impreuna, insa anul acesta o sa stau in Ramnicu Valcea„, a conchis Ion Craciunescu.

J.D

Citește și...