Situatie jenanta pentru Claudia Cream! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca e INSARCINATA!

Publicat: 27/03/2015 | 11:31
Situatie jenanta pentru Claudia Cream! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca e INSARCINATA!

Claudia Pavel si-a luat fanii prind surprindere, dupa ce a facut publica o imagine in care apare alaturi de baietelul ei. Din fotografie, pare ca interpreta ar fi insarcinata.

Claudia si-a pus prietenii virtuali pe ganduri , dupa ce a postat poza pe Facebook. Din imagine pare ca vedeta este gravida. „Esti insarcinata?”, „Claudia te iubesc eu si toata Oradea”, „Cred ca esti insarcinata”, au luat-o fanii la rost pe artista.

Claudia pavel

Artista i-a linistit imediat si i-a asigurat ca nu este insarcinata si ca doar vantul este vinovat. „Nu, nu sunt insarcinata. Mi-a jucat vantul feste”, le-a explicat Claudia fanilor, lasand loc de interpretari.

Citeste si

REACTIA incredibila a lui Mihai Morar dupa ce Claudia Cream l-a facut „RASIST”! Cum a putut sa se apere prezentatorul

Se lasa cu AMENINTARI in scandalul dintre Claudia Cream si Mihai Morar! “Vei plati cu varf si indesat!”

A primit rolul principal intr-o pelicula

Claudia a revenit in Romania pentru a lansa primul ei film din cariera artistica. Desi are rolul principal in pelicula, cantareata nu a apucat sa-l vada cap coada decat la lansarea oficiala. „Nu l-am vazut cap coada niciodata. Am vazut un working progres la avantpremiera in decembrie si acum este pentru prima data cand il va”, ne-a spus Claudia in urma cu ceva timp.

L.L

Citește și...