Situatie stanjenitoare pentru Antonia I-a picat cerul in cap cand a vazut asta!

Publicat: 13/01/2016 | 23:52
Situatie stanjenitoare pentru Antonia I-a picat cerul in cap cand a vazut asta!

CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca Antonia si Alex Velea au petrecut Ajunul Craciunului impreuna cu Vincenzo si iubita lui. Situatia a fost una usor stanjenitoare, avand in vedere trecutul a trei dintre personaje.

antonia

CANCAN.ro a dezvaluit, in decembrie, ca Antonia si Velea au facut sarbatorile alaturi de familia Castellano in Italia, dupa ce Ciro a transmis prin intermediul nostru ca vedeta TV poate sa faca Ajunul Craciunului alaturi de Maya, in casa lor. Culmea este ca s-a intamplat un lucru la care nu se astepta nimeni, anume ca Antonia si fostul ei sot au sarbatorit impreuna cu iubitii lor sfanta sarbatoare.

Alex Velea si Antonia
Alex Velea si Antonia

antonia

Citeste si:

Traieste o depresie crunta! De cand l-a inselat Antonia cu Velea, viata lui Vincenzo s-a transformat intr-un cosmar

Antonia ne-a povestit lucruri care n-au mai fost spuse vreodata: “Muream de durere! Era ingrozitor!”. A trecut prin chinuri

CANCAN.ro a aflat ca protagonistii s-au aratat relaxati, in ciuda faptului ca Antonia si Vincenzo s-au razboit prin tribunal si sunt in proces de divort de un an. „Familia Castellano face orice pentru Maya. Chiar daca Antonia l-a inselat pe Vincenzo cu Alex Velea si s-au despartit cu scandal. Atat fostul sot, cat si familia acestuia au trecut peste moment si au sperat ca Antonia sa vina sa o vada pe Maya de sarbatori, asa cum si-a dorit, pentru ca nu o mai vazuse din august, de la ziua micutei.”, au declarat surse din anturajul vedetei TV, pentru CANCAN.ro.

Antonia si Alex Velea considera ca sunt ...perfecti impreuna
Antonia si Alex Velea considera ca sunt …perfecti impreuna

Antonia

Asadar, Antonia cu Velea si familia Castellano au cinat impreuna, s-au bucurat de magia sarbatorilor. Personajele amintite au facut pace de dragul Mayei. Pana la urma, situatia a fost stanjenitoare, avand in vedere ca Vincenzo si Antonia au fost casatoriti.

Maya este crescuta de parintii lui Vincenzo in Italia
Maya este crescuta de parintii lui Vincenzo in Italia

Divort cu scandal

Antonia si Vincenzo Castellano au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de patru ani, insa din rodul iubirii lor a venit pe lume Maya. Din pacate, relatia dintre ei s-a terminat in urma cu doi ani, atunci cand artista s-a cuplat cu Alex Velea, si el casatorit la acea vreme. Inselat de cea pe care a sustinut-o in cariera si a ajutat-o sa devina celebra pe plan national, Vincenzo Castellano si-a revenit cu greu dupa despartire, dar, pana la urma, s0a refacut viata alaturi de o tanara din Italia. Omul de afaceri italia a castigat in instanta custodia fetitei cu Antonia, iar in prezent micuta locuieste peste hotare, cu rudele sale, dupa cum CANCAN.ro a dezvaluit in exclusivitate. Antonia are un baietel de un an si o luna, pe nume Dominic, cu Alex Velea.

Eva Stan

Citește și...