Slabiciunea Andreei Esca: Investeste zeci de mii de euro in pantofi, dar ii duce personal la cizmar sa-i repare!

Publicat: 06/06/2013 | 00:13

Sacoul rosu al Andreei Esca va pali de invidie cand va afla ca stirista e pasionata de alt obiect vestimentar. Pantofii sunt, de fapt, bijuteriile sale! Majoritatea - cu toc inalt, in toate formele si culorile. Mai toti, de la branduri celebre.

Andreea Esca are grija personal ca pantofii ei sa ajunga in siguranta la reparat
Andreea Esca are grija personal ca pantofii ei sa ajunga in siguranta la reparat

Cele mai frumoase piese fac pasi eleganti la toate evenimentele cu staif, intotdeauna in ton cu silueta si tinutele purtatoarei.

Revista „Ciao” analizeaza in cel mai recent numar colectia Andreei. Prefera, se pare, creatiile Christian Louboutin. Sunt si cele mai scumpe, totodata… Andreea detine mai multe perechi „animal print”, dar si celebrul exemplar cu talpa rosie.

Un barbat transporta cu grija
Un barbat transporta cu grija „bijuteriile” stiristei catre atelier

Descoperim si alte marci de lux: Yves Saint Laurent, Sergio Rossi sau Alberto Guardiani. Cel mai indraznet model vine insa din colectia Miu-miu. Pantofii aurii, pe care Andreea i-a pus in valoare alaturi de o rochie neagra, fara alt accesoriu.

Totusi, Andreea recunoaste: nu intotdeauna pantofii de firma si, mai ales, pretul lor ofera garantia confortului.

Pantofii Andreei nu costa niciunii sub 500 de euro
Pantofii Andreei nu costa niciunii sub 500 de euro

“Acum nu tot ce este frumos este si comod dar depinde de ce alegi, eu cred ca daca vrei sa fii extrem de comod stai acasa in papuci. Eu cred ca merita sacrificiul, da! Niste pantofi frumosi merita orice sacrificiu”, sustine Esca.

esca

Tocmai pentru ca sunt atat de frumosi, nu renunta prea usor la cei care se deterioreaza. „Ciao” a intalnit-o pe Andreea in fata unui atelier de reparatii.

Vedeta TV are o slabiciune pentru pantofii
Vedeta TV are o slabiciune pentru pantofii „animal print”

Tot ei sustin ca un domn care o insotea a avut sarcina de a duce la reconditionat o pereche superba de incaltari albastre. Lucrarea a fost supervizata chiar de…posesoarea pantofilor, care, pentru moment, isi rasfata picioarele intr-o alta pereche, viu colorata, de sezon.

Mai multe imagini inedite, informatii exclusive si subiecte senzationale in numarul de pe piata al revistei Ciao!.

bannerANA

Marius Nita

Citește și...