Smechere si inspirate! Vedetele nu-si mai bat capul sa idei indraznete ci merg pe negrul salvator care le scoate oricand din impas

Publicat: 14/04/2013 | 00:03
Smechere si inspirate! Vedetele nu-si mai bat capul sa idei indraznete ci merg pe negrul salvator care le scoate oricand din impas

Trecute de multe prin filtrul stilistilor vestimentari, criticate pentru gafele si greselile care le-au scos in evidenta, impotriva vointei lor, vedetele au solutia salvatoare.

Ovidiu Buta
Ovidiu Buta

Se spune ca rochia neagra (“the little black dress”) te scoate din impas atunci cand ai nevoie de o tinuta simpla si eleganta. Se pare ca vedetele noastre au luat ad literam aceasta teorie si cu greu mai ies din negru. Asta nu inseamna insa ca, si asa, nu pot da gres.

Ovidiu Buta, stilistul revistei Ciao!, a analizat insa cateva dintre aparitiile “intunecate”, dar reusite, cu mici amendamente, si iata la ce concluzie a ajuns:

 

Nico

Desi are 44 de ani, Nico arata impecabil
Desi are 44 de ani, Nico arata impecabil

„Negrul subtiaza. Dungile verticale la fel. Iar Nico le-a nimerit pe amandoua. Ar fi mers, totusi, niste cercei sa insenineze atmosfera.”

 

Alina Sorescu

sorescu

„Nu ma dau in vant dupa clubul palarioarelor mici, dar e OK aceasta tinuta retro a Alinei, care ii puncteaza perfect picioarele frumoase. Ideal ar fi sa renunti la acesti pantofi, pentru ca sunt uzati moral si ar trebui evitati in viitor. Puteai sa alegi chiar o pereche de sandale mov si atunci aparitia ar fi fost cu adevarat perfecta.”

 

DJ Wanda

wanda

„Daca in povestea vestimentara a Wandei si-ar fi facut loc un clutch mai intr-o alta culoare, ar fi fost perfect.”

 

Carmen Bruma

bruma

„O tinuta “all black”, cu o linie frumoasa si proportii bune, care nu are greseli in ea, dar as fi preferat sa I se asorteze un colier ca sa capete si ceva stralucire. Sau un pantof mai colorat… Sau chiar un clutch mai colorat…”

 

Nicoleta Luciu

luciu

„Privind tinuta Nicoletei, mi-am adus aminte de o expresie a unei scriitoare mucalite: “Striptease cu pipeta”… Jocul de transparente si mat o prinde bine pe Nicoleta, mai ales ca are sip e ce distanta sa se desfasoare. Totusi, lipseste putina stralucire din tinuta, macar sub forma unor cercei sau a unui banal clutch.”

S.I.

 

Citește și...