Soacra lui Reghe s-a rugat pentru el: „Steaua a fost si este monumentul sufletului lui”

Publicat: 07/12/2015 | 16:14
Soacra lui Reghe s-a rugat pentru el: „Steaua a fost si este monumentul sufletului lui”

Ionela Prodan are o relatie foarte frumoasa cu ginerele ei, Laurentiu Reghecampf, pe care il alinta "copilul meu" si pentru care se roaga in fiecare seara. Cantareata a povestit ca a presimtit victoria Stelei in meciul cu Craiova.

Ionela Prodan

CANCAN.ro a stat de vorba cu Ionela Prodan, care a facut declaratii de senzatie despre antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf. Artista sustine ca ginerele ei este unul dintre cei mai buni oameni din fotbal si ca priceperea lui nu o mai are nimeni.

Ionela Prodan sustine ca Reghe a iubit mereu echipa Steaua si ca stia ca se va intoarce la echipa din Ghencea.

reghe

“Sa-i dea copilului Dumnezeu sanatate. A demonstrat lumii ca este un copil care munceste, isi iubeste echipa. Steaua a fost si este monumentul sufletului lui. A luat-o de pe locul noua si a adus-o unde a adus-o. Vrea sa ajute din nou echipa. M-a ajutat Cel de Sus, m-am rugat la Dumnezeu sa-l ajute , am zis „da, Doamne, sa fie bine pentru copil”. Nu puteam sa adorm aseara pentru ca ma rugam pentru el. Aveam o presimtire ca ceva se intampla. Dumnezeu l-a ajutat, iar el, un copil minunat, care nu s-a uitat niciodata urat la cineva, a primit ce trebuia.”, a declarat Ionela Prodan, pentru CANCAN.ro.

Canta pentru romanii de peste hotare

Ionela Prodan este unul dintre artistii cu valoare de la noi din tara, iar pentru a-si arata recunostinta fata de cei care o iubesc, artista a ales sa cante gratis in strainatate, pentru romanii plecati la munca in diaspora.

Ionela Prodan este intotdeauna o prezenta foarte eleganta
Ionela Prodan este intotdeauna o prezenta foarte eleganta

„Eu toata viata mea am stralucit, dar pentru ca fac bine. De patru ani de zile ofer spectacole probono pentru romanii din diaspora. Am dus inconite peste tot in lume. Sunt oameni minunati in diaspora. Sunt copii formidabili. Vineri, merg la Madrid si cant acolo, sunt o fericita. Imi place sa cant, cant cu drag, am invatat ceva, am fost director in ministerul culturii, m-a ajutat Dumnezeu, dar pentru ca si eu am oferit. Nu e nimic gratis, e un schimb de sentimente. Ei m-au facut cunoscuta.”, a conchis Ionela Prodan.

Celebra prin muzica

Ionela Prodan este o solista din Oltenia, precum si mama impresarei de fotbal Anamaria Prodan. A interpretat cantece si in duet cu Ion Dolanescu.

Cancan

Larisa Ciuta
 

Citește și...