SOC la urnele de vot! Ce a aflat un batran din Craiova despre fiul lui, ucis in razboiul din Afganistan

Publicat: 16/11/2014 | 18:03
SOC la urnele de vot! Ce a aflat un batran din Craiova despre fiul lui, ucis in razboiul din Afganistan

Duminica aceasta, romanii isi aleg presedintele pentru urmatorii cinci ani. Atunci cand a ajuns la sectia de votare, un batran din Craiova a avut parte de un mare soc. Fiul sau, mort de trei ani, figura pe listele electorale.

A mers sa voteze ca orice roman, dar a avut parte de un adevarat soc atunci cand si-a cautat numele in tabelul comisiei. Un batran din Craiova a descoperit ca fiul sau figura si el pe listele electorale, desi acesta este mort de mai bine de trei ani.

CITESTE SI

Premierul Ponta: „Va rog doar sa verificati daca pe listele electorale permanente s-au aflat persoane decedate. Sa o scoateti si pe Elodia de pe liste!”

EXIT-POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 turul II, ora 14.30! Care este candidatul de pe primul loc!

Tanarul si-a pierdut viata luptand in Afganistan
Tanarul si-a pierdut viata luptand in Afganistan

Conform Gazetei de Sud, Catalin Ionel Marinescu si-a pierdut viata in timp ce lupta in Afganistan, in urma cu trei ani si jumatate. Desi tatal lui a sesizat de mai multe ori membrii sectiei de votare, datele tanarului se regasesc si acum pe listele electorale, lucru care l-a revoltat pe acesta.

Explicatia oficialilor

Presedinta sectiei de votare numarul 151 din Craiova a explicat ca tatal tanarului decedat trebuia sa mearga la Directia pentru Evidenta Populatiei si sa solicite scoaterea fiului sau de pe listele electorale.

A.D.

 

Citește și...