SOCANT! Iohannis ii insulta pe moldoveni! Vezi ce a putut sa spuna

Publicat: 21/10/2014 | 14:36

Prezidentiabilul Klaus Iohannis isi continua campania electorala cu o alta gafa. Dupa ce a spus ca profesorii care nu si-au pemis sase case au avut "ghinion".

Klaus Iohannis socheaza din nou! Dupa ce sambata, la mitingul de sustinere a candidaturii sale organizat la Iasi, candidatul ACL nu mai stia ce sa faca sa le intre in gratie participantilor, la o diferenta de doar cateva zile Iohannis ii insulta pe moldoveni.

Klaus Iohannis


Iohannis, drumul de la „moldovenii mei” la insulte gratuite

Prezidentiabilul ACL a declarat pe Facebook ca este obisnuit cu un nivel mai ridicat de civilizatie fata de ce a vazut in Moldova, dar trage speranta ca lucrurile vor evolua pozitiv si pentru romanii din aceasta regiune.

Klaus Iohannis

Din pacate, Moldova nu se ridica la nivelul de civilizatie cu care suntem obisnuiti prin Sibiu, dar poate mai evolueaza si oamenii de acolo. Au cam avut ghinion pana acum”, noteaza Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Biroul de presa al ACL a emis un Drept la Replica

Referitor la articolul intitulat SOCANT! Iohannis îi insultă pe moldoveni!, publicat marţi, 21 octombrie a.c., în Cancan, precizăm că postarea la care faceţi referire nu aparţine candidatului ACL, Klaus Iohannis şi nu s-a regăsit niciodată pe contul său de Facebook. Articolul prezentat de dumneavoastră este construit pe baza unei imagini manipulate într-un program de editare grafică, se noteaza in comunicat.

Citește și...