Șoferul care l-a accidentat mortal pe Cosmin, un tânăr de 22 de ani din Constanța, s-a predat

Publicat: 28/10/2018 | 17:51

Șoferul care a accidentat mortal un tânăr de 22 de ani, în Constanța, duminică dimineața, apoi a fugit, s-a predat la Poliție, la ora transmiterii acestei știri acesta fiind audiat.

Potrivit polițiștilor constănțeni, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de duminică dimineață, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat, în jurul orei 15.30, la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat. Bărbatul are vârsta de 32 de ani și este din Constanța. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN JUDEȚUL SUCEAVA! UN TÂNĂR DE 17 ANI A MURIT PE LOC)

„Cercetările ample ale polițiștilor constănțeni, inclusiv în mediul familial și cercul prietenilor, a condus la gestul respectivul conducător auto de a se prezenta de bunăvoie la sediul Serviciului Rutier. Este audiat în prezent. Declarațiile sale fac obiectul unui dosar penal ce va fi instrumentat de către polițiști sub coordonarea unui procuror”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că șoferul le-a spus polițiștilor că a fugit pentru că s-a speriat. Tânărul de 22 de ani, care a murit, în urma accidentului, era militar pe fregata Regele Ferdinand. Se pare că duminică dimineața a traversat prin loc nepermis, fiind accidentat mortal de șoferul de 32 de ani.

Cosmin Duca a traversat la câțiva metri de o trecere de pietoni

Cosmin Duca a traversat o stradă la câţiva metri de trecerea de pietoni. În acel moment el a fost izbit în plin de o maşină. Şoferul a fugit de la locul tragediei, în loc să oprească să solicite ajutor. (CITEȘTE ȘI: POVESTE DE DRAGOSTE CU FINAL TRAGIC PENTRU DOI ROMÂNI STABILIȚI ÎN ITALIA! ȘI-AU PIERDUT VIAȚA ÎNTR-UN ACCIDENT)

La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, in apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviinţarea organelor de poliţie. Poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorului şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorului.”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.